Едно от считаните за най-досадни неща при електромобилите са именно

...
Едно от считаните за най-досадни неща при електромобилите са именно
Коментари Харесай

Какво да правите докато електромобилът ви се зарежда?

Едно от считаните за най-досадни неща при електрическите автомобили са точно зарежданията по време на пътешестване и макар развиването на батериите и зарядните мрежи, то въпреки всичко би трябвало да изчакате несъмнено време, с цел да се върне малко заряд в батерията на колата.

От Volkswagen са помислили за това и оферират няколко занимания до момента в който изчаквате вашият ID.4да се зареди. Първата и най-близка до мозъка концепция допуска изчакване и отмора в колата, като от марката акцентират вариантите за настройки на седалката и наличния панорамен покрив като варианти.

Второто предложение изисква малко повече придвижване и предлага разходка към мястото, където сте спрели за презареждане. Няколко обиколки сигурно ще оказват помощ за по-бързото изминаване на времето.

Третата концепция също употребява екстрите на колата и по-конкретно WI-Fi връзката, като предлагането включва да изгледате епизод от своя обичан сериал или просто някое развлекателно видео. Ако притежавате Tesla, то вид е да изиграете и някоя игра, като предлагането е по-скоро наше и по разбираеми аргументи не е включено от VW.

Благодарение на нова алтернатива в ID.4, която до в този момент не бе налична при ID.3, може към първата концепция за отмора да включите и масаж, който се предлага единствено за предните седалки на електрическото SUV.

Последното предложение може би ще се хареса много на дамската част, а точно да посетите непосредствен магазин и да напазарувате каквото ви би трябвало или пък освен. Доста постоянно огромните магазини имат разполагаем станции за зареждане на ел. коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР