Едно от събитията на деня бе интервю на вицепремиера Атанас

...
Едно от събитията на деня бе интервю на вицепремиера Атанас
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: малимати, Пеканов, ДСБ и един бъдещ договор

Едно от събитията на деня бе изявление на вицепремиера Атанас Пеканов, че Европейска комисия търси по какъв начин да предоговори нашите " малимати " (така споделят в Петрич на маймунджилъците) за въглищните централи.

За който е реалист - надали има подозрение, че това момче се бори да вземем каквото може от обещаните 12 милиарда лева. повече над единствения първи транш от 2 милиарда Който, както казват, бил горе-долу само негова заслуга.

Бойко Борисов - в противен случай - има негова версия: че Политическа партия са отговорни да не ни почитат в Европата и в частност в Украйна. Истината е, че той доста оказа помощ - когато беше на власт, обезпечи тръба на Путин, а след това ГЕРБ подари няколко каски на Украйна.

На конференция на ДСБ - която надали е тъкмо най-многолюдната партия, се разбра, че Политическа партия и Демократична България ще се явят дружно на изборите. Практично или не, печелившо или губещо - следва да забележим.

Чехите означават близо 70% интензивност и пожеланият президент е Петр Павел, а не Маркус Бабич. Това най-малко гласят социологическите изследвания.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР