Едно от предизвикателствата е да се създаде достатъчен капацитет за

...
Едно от предизвикателствата е да се създаде достатъчен капацитет за
Коментари Харесай

Слънчевата енергия може да промени света

Едно от провокациите е да се сътвори задоволителен потенциал за хващане на силата, споделя Илиян Рашев, създател на РАШЕВ и КО.  Той приключва право във Англия през 2015 година, след което стартира работа във компанията на родителите си. С натрупването на опит и основаването на професионални контакти взема решение да се отдели от фамилния бизнес и да развие лична компания. Така през 2022 година РАШЕВ И КО стартира своята активност. Почитател е на рисковите спортове и пътешествията

- Г-н Рашев, неотдавна оперирате на пазара на фотоволтаични електроцентрали. Какво ви накара да стартирате тази активност?

- „ РАШЕВ и КО “ ЕООД е учредена през 2015 година, само че преди да стартира активност, аз натрупах стабилен опит във компанията на моите родители. Там се сблъсках с първите проблеми при построяването на фотоволтаични централи, както и с първите съвършено изпълнени планове. Благодарение на насъбрания опит през годините и контактите, които построих, взех решение да развия моя лична компания. И по този начин, през 2022 година РАШЕВ и КО излезе на пазара за фотоволтаични системи. Началото беше доста мъчно. Бяхме непознати на българския пазар, а да не приказваме за чужбина. Имах ясна визия и тактика за развиване на бизнеса, само че нямах екип и планове. С професионални причини съумях да убедя двама клиенти да ми поверят построяването на Фотоволтаична електроцентрала (ФЕЦ). Така за първи път аз бях този, който трябваше да управлява всичко от А до Я. Имаше доста провокации, само че с помощта на опитния екип, който подбрах, успяхме да се оправим. Когато въведеш в употреба обект, който си построил от нулата, чувството е необикновено, чувстваш се благополучен, вдъхновяващо е. Започнах да влагам всеки извоюван лев в техника, в образование и развиване на чиновниците и по този начин първите сполучливо приключени планове ни отвориха вратите към чужбина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР