Едно от предизвикателствата е да осигурим педагогическата система в дългосрочен

...
Едно от предизвикателствата е да осигурим педагогическата система в дългосрочен
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Предизвикателство е осигуряването на млади образовани учители

Едно от провокациите е да осигурим педагогическата система в дълготраен проект с млади образовани учители, защото през последните години доста педагози навлизат в пенсионна възраст. Това сподели през днешния ден в Габрово министърът на образованието и науката Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9... към профила.

По думите му измежду другите провокации е всяко дете да бъде обхванато в просветителната система. Не по-малка е грижата на министерството да облекчи административната работа на учителите, тъй че те да могат да се съсредоточат върху директната работа с учениците. В министерството се надяват скоро да бъде обезпечен достъп на всички възпитаници до електронно четими разновидности на образователния материал, както и до електронни учебници.

Днес министърът на образованието и науката се срещна с представители на учебната общественост в Габровска област, на която са участвали и представители на общините и на синдикатите. На работната среща са били обсъждани въпроси, свързани с финансирането на учебните действия, присъединяване в планове и стратегии, професионалното обучение, ученическото хранене, учебната материална база.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР