Едно от последните проучвания на Vouchercloud преди няколко месеца установява,

...
Едно от последните проучвания на Vouchercloud преди няколко месеца установява,
Коментари Харесай

Причината датчаните да си купуват все повече секс играчки

Едно от последните изследвания на Vouchercloud преди няколко месеца открива, че Дания е преди всичко от всички страни в света по търсенето на думата секс играчки в интернет. Очевидно не инцидентно.

Сега датчаните удостоверяват освен че търсят въпросната дума в Гугъл, а и че подхващат идната стъпка, като си купуват въпросните секс атрибути. Според Reuters продажбите на секс играчки в Дания са се удвоили, откакто се е наложило хората да си стоят вкъщи.

Трафикът на най-големия уебсайт за мнения за секс играчки Eroti.dk се е утроил по време на интервала на изолираност в съпоставяне със същия интервал предходната година, а съгласно Матилде Маковски, която е притежател на най-големия профилиран секс магазин в страната - Sinful, продажбите са се удвоили още през първата седмица на възбраната за излизане.
 Снимка 474963

Матилде Маковски споделя, че е щастлива освен тъй като има повече продажби, а и тъй като прави положително в тези сложни времена, когато хората се усещат уязвими. Тя споделя, че всеки ден магазинът ѝ изпраща по пощата към 1500 колета. Те обаче не са единствено за клиенти от Дания, а и за хора от Норвегия, Швеция и Финландия.

Никак не е неочакван фактът, че най-вече се търсят секс игри и играчки за двойки , които по време на изолираност явно се пробват да запълнят свободното време с малко полово многообразие и с някоя нова палавщина в спалнята.
 Секс препоръките, Алекс Файн и връзката сред вечерята, секс играчките и положителния секс
5 секс трика, за които не подозираме

Ползвате ли възглавница?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР