Едно от последните постижения в тази област е Google Bard,

...
Едно от последните постижения в тази област е Google Bard,
Коментари Харесай

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните достижения в тази област е Гугъл Bard, който към този момент се употребява за генериране на прогнози за придвижването на цените на разнообразни криптовалути.

Гугъл Bard извърши повсеместен разбор на правосъдното дело Ripple против Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), отчитайки забележителното влияние, което и двата евентуални изхода могат да окажат върху цената на токена. Той съобщи:

“. ”

Инструментът за изкуствен интелект също по този начин означи, че прогнозирането на цената на XRP в края на 2023 година е предизвикателство. Въпреки това, като се имат поради актуалните пазарни условия и прогнозите на анализаторите, има възможност XRP да доближи цена от $0.58.

По-конкретно, Bard разпознава няколко фактора, които биха могли да допринесат за растежа на цената на XRP през 2023 година, в това число разрешаването на правосъдното дело на SEC, засиленото приемане от страна на банките и финансовите институции и позитивното отразяване на новините.

Освен това Bard даде информация за забележителни ценови прогнози от реномирани институции и платформи за края на 2023 година

CoinPriceForecast предвижда цена от $0.58 за XRP , до момента в който Wallet Investor чака малко по-ниска стойност от $0.55. От друга страна, Digital Coin Price предложи цел от $0.60, до момента в който Price Prediction допусна $0.70.

Към момента на писане на публикацията цената на XRP е $0.5184, което демонстрира доста покачване от 0.68% в границите на деня и доста покачване от 14.4% през последната седмица. Този позитивен подтик докара до това, че общата пазарна капитализация на XRP доближи $26.9 милиарда.

Що се отнася до ценовите равнища, понастоящем XRP има равнище на поддръжка от $0.4685, което в исторически проект значи точка, в която ползата към покупка е подкрепял цената на криптовалутата. Обратно, има равнище на опозиция на $0.52071, което демонстрира ценови предел, който XRP мъчно е преодолявала в предходни случаи.

Заслужава да се означи също по този начин, че през последните няколко дни мрежата XRP претърпя втория и третия по величина скок на адресната интензивност в историята, което демонстрира опцията за доста бичо рали за цената на XRP.

И най-после, на 28 май Джон Е. Дийтън, изтъкнат юридически специалист и коментатор на настоящото правосъдно дело сред SEC и Ripple, изрази изненада от това, че вложителите видимо подценяват опцията да придобият XRP на относително ниска цена от $0.48. Той чака страхът от пропуснати изгоди (FOMO) да се появи, откакто правосъдното дело бъде позволено.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР