Едно от първите неща, които ще направим с моя екип,

...
Едно от първите неща, които ще направим с моя екип,
Коментари Харесай

Проф. Старибратов: Време е Пловдив да влезе в 21 век

Едно от първите неща, които ще създадем с моя екип, е бърза цифровизация и оптимизация на административните действия в Община Пловдив.Това съобщи при специфичното си присъединяване във " Форум Пловдив " по Дарик претендентът за кмет на града от коалиция " Продължаваме промяната – Демократична България " проф. Ивайло Старибратов.

Той посочи, че е извънредно време пловдивчани да имат бърз достъп до всички услуги на общинската администрация, бизнесът да разполага с настояща информация за настоящите благоприятни условия за вложения и публичните поръчки „ да се осветлят “. Спешно би трябвало да се сътвори указател на всички общински парцели.

Време е Пловдив да влезе в 21 век – разяснява още проф. Старибратов.

Защо известният пловдивски математик, учител и академик проф. Ивайло Старибратов реши да се кандидатира за кмет на Пловдив на идните локални избори на 29 октомври, чуйте в идващите минути в профилираното предаване на Дарик „ Форум Пловдив “.

Кандидатът за кмет проф. Ивайло Старибратов, претендентите за районникметове и общински съветници от ПК " Продължаваме промяната - Демократична България " сас номер 66 в бюлетините за локалните избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР