Едно от остриетата на ГЕРБ – зам.-шефката на Правната комисия

...
Едно от остриетата на ГЕРБ – зам.-шефката на Правната комисия
Коментари Харесай

Депутатка от ГЕРБ изгря в турско синя рокля и циклама в косите

Едно от остриетата на ГЕРБ – зам.-шефката на Правната комисия Анна Александрова в последно време конкурира ексминистърката на туризма Николина Ангелкова. Доста консервативна в облеклото си в първите си години като народен представител, в този момент топ герберката напряко шокира с фрапиращи тоалети в супер интензивни тонове.

С тоалета си за днешното съвещание на Народното събрание, Александрова за положително или за неприятно, прикова погледите със мощно впита рокля в турскосиньо с подчертана талия, подобаваща за момиче на към 20-ина години.

50-годишната юристка от Лом за жалост очевидно си пада по ярката визия и не се преценява със силуета си. С яркия цвят, Александрова привличаше погледите отдалеко, само че пък получи неискрени похвали от колежките си.

Като похлупак на прекомерно натрапчивата дрешка, юристката самоуверено беше добавила късо бяло младежко сако и гердан перли.

Прическата на депутатката също е барната в ексцентрични нюанси – подстригана доста късо и филирана по последна мода, косата й грее в морковено и убита циклама.

В последна сметка, очевидно и националните избранички имат потребност да се освежат с по-цветни и фешън дрешки, само че елементарно прекрачват границата на класическите условия, въпреки и не по протокол.

Снимка: Агнес Методиева

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР