Едно от новите зимни попълнения на Левски - Карлос Охене,

...
Едно от новите зимни попълнения на Левски - Карлос Охене,
Коментари Харесай

Охене: Нямам търпение да празнувам головете си с феновете на Левски

Едно от новите зимни попълнения на Левски - Карлос Охене, даде изявление пред клубната телевизия по време на лагера на " сините " в турския курорт Белек. Той призна, че желае да бележи попадения за новия си отбор и да чества головете със " синята " аудитория.

" Чувствам се добре в Левски и всичко към този момент е наред със обстановката ми в клуба. Наистина съм доста благополучен да бъда тук измежду вас. Много, доста бързо взех решението за прехвърлянето си в Левски ", стартира Охене.

" Почувствах се признателен при дебюта си за клуба. Удоволствието е необикновено да играеш със синята фланелка. С неспокойствие чакам формалните мачове с нея. Чувствам се отлично с новите си съотборници ", сподели още той.
 Хоакин е първият уругваец в Левски
Хоакин е първият уругваец в Левски

И общо десетият в родния шампионат

" Първото и най-важното усещане от треньорския щаб бе в първия ни диалог. Треньорът пристигна и ми показа неговата концепция и е значимо да схвана философията на игра, която тимът изповядва под негово управление. До в този момент играх в друга система и в действителност би трябвало бързо да се приспособявам към актуалната ", разяснява халфът на Левски.

" Искам да оказа помощ на тима да реализира задачите си. В персонален проект бих желал, в случай че мога да вкарам няколко гола, с цел да мога да се веселя дружно със " синята " аудитория. Бих желал да печеля нещо с тима, би било отлично ", призна Карлос Охене.

" Аз имах и преди този момент другари, взели участие в мачове на Левски, да вземем за пример, Франсис Нар ми е доста непосредствен. И още тогава му споделях и всякога, когато имах опция му споделях, че желая да сме дружно в този тим. Като дойдох в Левски, той незабавно ми писа да ме поздрави ", разяснява халфът.

" Дошъл съм тук, с цел да дам всичко от себе си за този популярен тим. Само Левски! ", приключи Карлос Охене.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР