Едно от новите попълнения на Спартак (Варна) - Александър Цветков,

...
Едно от новите попълнения на Спартак (Варна) - Александър Цветков,
Коментари Харесай

Александър Цветков: Вярвам, че ще постигнем целта си и ще се спасим

Едно от новите попълнения на Спартак (Варна) - Александър Цветков, изрази убеденост, че поставените цели ще бъдат реализирани. Той приказва пред медиите дружно с Димитър Димитров преди началото на пролетния полусезон в efbet Лига.

" Вярваме, че ще реализираме поставената пред нас цел, че ще се спасим. Ако не вярвахме за какво сме се събрали въобще. Вярваме, че нещата ще се получат ", разяснява Александър Цветков. 
 Херо: Лудогорец не ни познава, класата ни е много по-различна и можем да го изненадаме Херо: Лудогорец не ни познава, класата ни е много по-различна и можем да го изненадаме
Футболистът сподели още, че без значение, че в тима има доста нови хора и той е един от тях, са успяли да се сприятелят. " Колективът е на едно много положително равнище, бих споделил. Аз персонално се усещам добре. В България не е мъчно да се климатизираш бързо в различен тим ", съобщи още Цветков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР