Едно от новите попълнения на Левски Симеон Славчев говори пред

...
Едно от новите попълнения на Левски Симеон Славчев говори пред
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Нека покажем, че всички сме кучета и да защитим Левски

Едно от новите попълнения на Левски Симеон Славчев приказва пред медиите при завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция. Националът сподели, че той и съотборниците му не се интересуват от протичащото се по високите етажи на клуба, а единствено от идното дерби с ЦСКА на 15 февруари. " Нека покажем, че всички сме кучета и да защитим Левски по най-хубавия вероятен метод ", отсече Славчев.

" Няма потребност от непотребни лозунги. Свършихме доста добра работа - както в Сандански, по този начин и в Турция. Тренировките бяха пълноценни. Всичко е обикновено. Нека забележим резултатите, тъй като това е най-важното. Винаги можем да кажем “атмосферата е супер, другари сме”, само че най-важни са резултатите и занапред би трябвало да ги демонстрираме. Контролите не са чак толкоз значими. На 15-и е най-важният мач ", разяснява опитният халф.

" Не се тормозя от нещата, които се случват. Ние сме експерти. Нашата задача е на терена. Нищо друго не ни интересува. Искаме да покажем най-хубавото на 15-и, да се поздравим с триумф и да зарадваме нашите последователи. В тези дербита няма любимец. За нас е извънредно значим този мач ", продължи Славчев, който разяснява по следния метод протичащото се по високите етажи на клуба - " Със сигурност ще има някакво влияние, само че ние сме експерти. Най-важното е да упражняваме, да се представим добре и да пазиме Левски като клуб. Вече какво се случва нагоре - нас не ни касае, тъй като най-съществен е Левски. Не сме говорили по тази тематика с треньорите и управлението на лагера в Турция. Тренирахме, поздравихме се, подмятна ни се, че всичко е окей. Това беше безусловно всичко. Нека не мислим дали можем да преборим Лудогорец. Най-важен е мачът на 15-и и дано покажем, че всички сме кучета и да защитим клуба по най-хубавия вероятен метод ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР