Едно от новите попълнения на Левски Кристиан Димитров сподели първите

...
Едно от новите попълнения на Левски Кристиан Димитров сподели първите
Коментари Харесай

Димитров: Когато сме отбор, може да победим всеки

Едно от новите попълнения на Левски Кристиан Димитров показа първите си усещания от тима и подготвителния лагер в Дубай. Защитникът към този момент направи своя всекидневен дебют със синята фланелка - при успеха с 2:1 против локалния Ал Насър.

25-годишният защитник сподели, че стартира да привиква с условията на Станимир Стоилов и е безапелационен, че за Левски идват по-добри времена.

" Чувствам се ужасно в новия тим. Футболистите ме одобриха доста добре. Всичко към този момент е на чудесно равнище. Познавам се с някои от играчите от много дълго време, като Ивелин Попов, Николай Михайлов, Георги Миланов. Те ме одобриха по-бързо и ми помогнаха с акомодацията в отбора. С другите се познавам не чак толкоз добре, само че към този момент сме в положителни връзки.

Има много млади момчета. Това е доста добре. Атмосферата е доста добра, колективът е на едно положително равнище, което е значимо за един тим. Като сме дружно, можем да победим всеки един тим.

Имаме едни от най-хубавите условия, които са нужни за работа. Всичко е на професионално равнище. От нас се чака напролет да дадем всичко от себе си. Всеки един минал ден привиквам от ден на ден и повече с условията на треньора. Има още доста неща, които би трябвало да науча. Мисля, че крайната цел ще е позитивна за Левски.

Изиграхме един добър мач с Ал Насър, който се отрази доста добре на всички футболисти, най-много на младите. За тях е добре да натрупат игрови минути. 

Целите са ми всеки един мач да побеждаваме и лятото да играем в евротурнирите. Отборът е в доста положителни ръце откъм треньорски щаб и управление. За почитателите няма какво да кажем, всеки знае каква агитка има Левски. Искам да им кажа, че идват положителни времена за Левски ", съобщи Димитров пред клубната телевизия на " сините ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР