Едно от новите попълнения на Левски - Анте Блажевич което

...
Едно от новите попълнения на Левски - Анте Блажевич което
Коментари Харесай

Анте Блажевич: Бързо се адаптирах към начина на работа

Едно от новите попълнения на Левски - Анте Блажевич което разкри по какъв начин върви неговата акомодация в тима. Ето какво съобщи той пред клубната телевизия:

" Момчетата ме одобриха доста добре. Бързо се приспособих към метода на работа, тренировките, към условията на треньора. Що се отнася до съотборниците ми - доста положителни момчета и страхотни футболисти. Атмосферата е доста добра и съм удовлетворен.

От седем-осем дни сме на Боровец. Условията са феноменални - хотел, храна, терените са готови доста добре. Имаме доста положителни условия да се подготвим доста добре за идващия сезон.
 Мъри дава късмет на трима нови на следващия ден
Мъри дава късмет на трима нови на следващия ден

Ивелин Попов, Роналдо и Анте Блажевич ще играят против Септември

От първия ден се сближих най-вече с Билал Бари и Келиан ван дер Каап. Всеки ден се опознавам от ден на ден и с останалите. Не мога да кажа, че с някого съм по-близък. Ивелин Попов също доста ми оказва помощ.

С треньора се работи на доста високо равнище, доста професионално. Интензитетът на тренировките е доста висок. Трябва да даваш 100% от себе си в заниманията.

Когато се почива - почиваме, само че когато би трябвало да се работи - работим. Сериозна дисциплинираност е що се отнася до треньора. Свиквам по малко. Не упражнявах 20 дни и в този момент ми е малко тежко, само че по малко наваксвам.

Целите са в действителност високи. Трябва да се приспособяваме към това и нито за минута да не се отпускаме. Трябва да даваме максимума от себе си във всяка подготовка, а в бъдеще в мачовете.

Жребият за Лигата на конференциите не бе доста благоразположен към нас. Падна ни се най-тежкият съперник, само че въпреки това против подобен противник няма потребност от спомагателна мотивация. Можеш да играеш подобен мач един или два пъти, тъй че няма потребност от спомагателна мотивация ", сподели Блажевич.
 Роналдо благополучен: Левски има забележителна база
Роналдо благополучен: Левски има забележителна база

" Това е най-големият тим в столицата и настоящ притежател на Купата на България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР