Едно от нещата, за които жените мислят, след като родят

...
Едно от нещата, за които жените мислят, след като родят
Коментари Харесай

Във форма след раждането – възможно е

Едно от нещата, за които дамите мислят, откакто родят е по какъв начин да влязат назад във форма. Разбира се, тази мисъл не е преди всичко, само че си стои някъде из съзнанието ни и ни припомня, че в някакъв миг ще би трябвало да се погрижим и за себе си, а освен за детето. Затова през днешния ден ви представяме 3 скъпи съвета по какъв начин да влезем във форма след раждането бързо и елементарно.

Раждането към този момент е отминало, дребното дребосъче, което до през вчерашния ден сме носили в себе си, към този момент е станало наш правилен сателит, изградали сме нов темп на живот и не щеш ли се задава новото предизвикателство за всяка една майка, а точно – влизането във форма, пишат от iwoman.bg. Целта да се поберем още веднъж в старите си дънки и да захвърлим разпуснатите и необятни облекла би могла и да напълно елементарно постижима, стига да сме поредни и да разберем, че положителният тонус и физическо положение ще ни оказват помощ освен да изглеждаме добре, само че и да сме здрави и със самочувствие в тези по този начин сложни месеци след появяването на новия член на фамилията.

Влизането във форма след раждане обаче би трябвало да се случва умерено, рационално и най-много без съществени опасности за здравето ви. Предлагаме ви няколко къси съвета какво ДА вършим и какво НЕ по пътя към едно по-красиво наше аз.

На първо място – дайте си самообладание
Всичко хубаво изисква време, влизането във форма също, тъй че не си поставяйте неразумни цели като бързо и внезапно събаряне на килограми. Подобен метод единствено ще изтормози така и така напрегнатото ви до краен лимит тяло и по-скоро ще ви вкара в спиралата на „ йо-йо “ резултата. Вместо това му позволете гладко да влезе в граници след девет месеца бременност и последвалия хормонален взрив към раждането, кърменето и всички останали промени, свързани с обстоятелството, че към този момент сте станали майка.

Движете се
Независимо дали желаете да го признаете или не, няма по какъв начин да свалите стабилно килограми без придвижване. В първите месеци след раждането, изключително в случай че имате пролетно и лятно бебе, използвайте хубавото време и се отдайте на дълги разходки. Ако сте родили есента или зимата, също нямате опрощение. Интернет пространството изобилства от къси, само че ефикасни видеа с домашни тренировки, отнемащи по-малко от половин час. Те са съвършен вид за извършения вкъщи, най-много когато бебето е още напълно малко и спи през по-голямата част от деня. Ако имате и парк наоколо до дома, използвайте го – няма по-ефективен метод да свалите килограми от кардио тренировките, а тичането на открито е измежду най-хубавите разновидности за това. Тичането няколко пъти седмично ще завоюва и малко време за вас самите и ще е съвършен мотив да оставите за час дребния човек на грижите на таткото.

Храната – трети фактор, с изключително огромно значение по пътя към по-добрата фигура
Балансираното хранене обаче може да се окаже много сложна задача за майка с малко бебе. Всички минали по този път знаем, че около грижите за новороденото, а и по-късно, храненето постоянно е отделяне на залък или изразходване на нещо на крайник. Все отново, пробвайте се да увеличите приема на плодове и зеленчуци, на месото и домашно приготвената храна наместо пакетираните полуфабрикати. По този метод ще дадете и добър образец на детето си и ще изградите верни хранителни привички, изключително когато започнете и зареждането му. Във всеки случай – с няколко кг от горната страна или не, не забравяйте, че хубостта на една осъзната женственост, която подарява майчинството, не може да се съпостави с нищо друго. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Автор: Наталия Кръстева

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР