Едно от нещата, които мъжете търсят в жената до себе

...
Едно от нещата, които мъжете търсят в жената до себе
Коментари Харесай

Това се тези неща, които отдалечават един мъж от връзката

Едно от нещата, които мъжете търсят в дамата до себе си, е тя да бъде сигурна в цената си като персона, да е женствена, грижовна. Такава, която не търси непрекъснато тяхното одобрение, която знае че е привлекателна и знае по какъв начин да флиртува с колегата си. Любовните взаимоотношения не са лесни и от време на време ни би трябвало повече време, с цел да напаснем характерите си. Въпреки това има някои фактори, които в случай че се демонстрират постоянно във връзката, биха отдалечили един мъж от нея. Вижте кои са:

Задавате въпроси като: „ Това прави ли ме да наподобявам дебела? “, "Защо направи/каза това? ", "Все още ли ме обичаш? "
Като цяло за мъжете е досадно да им задават доста въпроси или избран вид, като изброените. Донякъде те демонстрират ниско самочувствие на дамата, а от време на време даже нямат оня отговор, който не бихме желали да чуем, което може да породи спорове. Ако една дреха ви е тясна, вие си го знаете. Специалистите поучават в никакъв случай да не питаме колегата си дали ни обича, тъй като думите и дейностите би трябвало да съответстват, а не да се разминават. Ако той ви е споделил, че ви обича, само че се отдалечава от вас, явно това не е верният метод да ревизирате възприятията му към вас.

Постоянно го критикувате, че не ви обръща внимание, даже да не е по този начин
Още нещо, което отдалечава един мъж от партньорката му е непрекъснатото ѝ неодобрение. Жените имат потребност от непрекъснато внимание, до момента в който мъжете се нуждаят от къси, постижими цели, с цел да се усещат сполучливи. Искат да угодят на половинките си, това ги кара да се усещат герои. Въпреки това, когато той прави съгласно него всичко допустимо, с цел да ви угоди, гушка ви, податлив е да гледа дружно с вас обичаните ви сериали, а вие непрекъснато го критикувате, че не прави задоволително, той може да стартира да се отдалечава. Оставете и малко „ въздух “ за него, с цел да прави обичаните си неща, наслаждавайте се и на моментите, в които сте дружно.

Ревнувате/изнервяте, когато видите че гледа порно списания, канали или пък попаднете на остарели фотоси с някогашната му
Истината е, че сътрудникът ви и преди вас е разглеждал списания, имал е други някогашни и фотоси с тях. Тук е тънкият миг, какъв брой постоянно гледа порно, за какво го прави, дали е непрекъснато, по какъв начин е завършила последната му връзка, какво значение отдава на някогашната си. Ако мъжът до вас ви демонстрира, че сте значима за него, че вие сте неговото ново начало, че ви обича, не попадате на доказателства, че той не е завършил с предходна обич, няма причина да изпитвате неустановеност. И въпреки всичко, защото в една връзка е значимо по какъв начин и двете страни се усещат и сътрудниците би трябвало да си комуникира, споделете какво ви кара да се чувствате несигурни, без да се стига до кавги.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР