Едно от нещата, без които животът ни със сигурност би

...
Едно от нещата, без които животът ни със сигурност би
Коментари Харесай

Как всяка зодии пази приятелствата си

Едно от нещата, без които животът ни сигурно би бил доста по-труден, е да нямаме другари. Ако не можете да срещнете хора, с които да споделяте хубавите и неприятните си моменти, да си помагате взаимно или да поискате съвет в избрана обстановка, нещата за вас несъмнено биха били комплицирани. През годините срещаме доста хора, като с някои се разбираме по-добре от други. Част от тях остават с нас дълги години, до момента в който с други от познатите си губим връзка и връзките ни завършват. Всичко това зависи от метода, който се отнасяте с околните си, като е директно обвързано и с вашата зодия. Зодиакалните знаци образуват част от характера и спомагат да разберем по какъв начин всяка зодия пази другарствата си.

Овен. Овните са склонни да влагат огромна част от силата в другарствата си. Те имат много ангажиран метод на живот, само че постоянно ще отделят време за околните си. Те са склонни да имат огромен обществен кръг, само че имат няколко другари, които са до тях от доста дълго време. Те са доста буйни за другарството, както и за другите значими аспекти от живота си.

Лъв. Лъвовете основават фантастични другари и хората нормално усещат това. Те постоянно имат другари през целия живот и дават толкоз, колкото получават от околните си. Лъвът споделя страхотна връзка с хората, на които се доверява и това се вижда с просто око.

Везни. Това са доста обществени хора и са склонни да поддържат връзки с много хора. Те също имат огромна група другари през целия живот. Те могат да си намерят нови такива в житейския си път, само че няма да се отърват от тези, които постоянно са били до тях през годините. Везните и приятелите им одобряват странностите си, без да ги подлагат на никакви подозрения.

Телец. Телците основават страхотни другарства и постоянно се грижат за приятелите си. Те в никакъв случай не се опасяват да покажат безрезервна обич, в случай че обстановката се нуждае от това. Те са надеждни, търпеливи и ще оказват помощ на приятелите си по всевъзможен вероятен метод. Те няма да ги изоставят, когато животът стане сложен.

Близнаци. След като срещнете другар от зодия Близнаци, той няма да ви изостави. Те са страхотни за диалог и са положителни в даването на препоръки за живота. Можете да бъдете изцяло открити с някой от тази зодия. Те могат да забавляват приятелите си и постоянно ще се погрижат да прекарат отлично с приятелите си.

Козирог. Тази зодия избира приятелите си рационално. Няма да им пука дали имат доста другари или единствено няколко. Те ще положат старания за другарство, както вършат с всичко останало. Те са много подкрепящи, търпеливи и надеждни. Козирогът постоянно ще съблюдава обещанията си и ще ви пази.

Рак. Раците са малко сложни за схващане, което може да не наподобява явно, до момента в който не ги опознаете. Те са доста другарски настроени, само че мъчно могат да бъдат същински другари. Ракът е супер отзивчив и отворен като цяло, само че когато става въпрос за доверие към някого, те отстъпват още веднъж и още веднъж. Можете да бъдат единствено положителни познати, само че да им се доверите като на правилни другари ще ви е мъчно.

Дева. Девата не основава неприятни другарства, само че в живота си те нямат доста другари. Те са непостоянни и импулсивни. Те ще прекратят другарствата доста елементарно и без скрупули. Така че, в случай че не се чувате с приятеля си от тази зодия, просто се сближете с хора от различен знак.

Водолей. Те са прекомерно самовлюбени, с цел да се пробват да основат мощни другарства. Освен това те също по този начин могат да бъдат избрани като доста егоистични хора, които ще хвърлят вас или някой различен под рейса, в случай че събитията го изискват. Те могат да бъдат прекомерно студени в другарствата си и са склонни да пренебрегват, жертват или не помнят околните си, в случай че обстановката го изисква.

Скорпион. Той може да наподобява като най-хубавия другар, който човек може да има, само че нормално има причина да се сприятелява с вас и това не е, тъй като сте страхотни. За Скорпионите множеството другарства включват отговор на въпроса по какъв начин те могат да се възползват от дружбата с вас. След като получат това, което желаят, те ще спрат да поддържат връзка с вас и ще продължат напред.

Риби. Рибите са ужасни другари и даже не знаят по какъв начин да основат здрави връзки с близките. Това е по този начин, тъй като те се разстройват прекомерно бързо, защото са прекомерно чувствителни. След като ги накарате да не се усещат добре по някаква причина, няма да ги чуете още веднъж. Ако желаете да поддържате другарство с човек от тази зодия, това ще значи, че ходите по тъничък лед от самото начало и с вярата, че те няма да се откажат от вас поради нещо, което несъзнателно сте споделили и ли създали.

Стрелец. Те обичат разнообразието. Това значи, че дълготрайните другарства не са им уязвимост. Те ще скачат от един другар на различен, без да осъзнават, че по този начин нараняват хората. Няма да помислят два пъти, преди да се свържат с някой нов и да ви не помнят по пътя. Това е главната причина, заради която те не могат да поддържат дълготрайни другарства.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР