Едно от неприятните неща на това да си известен е,

...
Едно от неприятните неща на това да си известен е,
Коментари Харесай

Какво е накарало Гуинет Полтроу да разбере, че не иска да е актриса

Едно от неприятните неща на това да си прочут е, че всички се интересуват от персоналния ти живот и какво се случва с него.
 Гуинет Полтроу, Денят на благодарността и фамилната фотография с порасналите ѝ деца
Какво разчувства Гуинет Полтроу в Деня на благодарността

Актрисата демонстрира порасналите си деца

Гуинет Полтроу знае това доста добре, тъй като самата тя е попадала под светлините на прожекторите точно поради персоналния си живот.

В изявление за предаването на SiriusXM - Radio Andy, актрисата споделя, че славата не е най-приятното нещо на света. А тя я сполита още на 26 години, когато печели Оскар за играта си във " Влюбеният Шекспир " (1998 г.).

Според нея точно това е бил върхът на кариерата ѝ. Именно тогава е схванала, че в действителност не харесва специалността си чак толкоз доста. Дори счита, че не си заслужава, тъй като един от най-големите ѝ плюсове е медийният интерес, който пък те слага в полезрението на хората.
 Гуинет Полтроу, Кейт Хъдзън и признанията за най-гадните им екранни целувки
Мъжете, които се целуват най-зле в Холивуд - съгласно Гуинет и Кейт

Полтроу и Хъдзън имат какво да ни кажат

Гуинет Полтроу признава, че при започване на кариерата е страдала от обстоятелството, че всяка нейна разлъка се е превръщала в вест и че е била подложена на критика за всичко, което носи или пък споделя

Самотата пък е друга част от специалността, която Полтроу не харесва. " Не желая да съм сама в хотелска стая в Будапеща в продължението на шест седмици. Просто аз не съм такава. "
 Гуинет Полтроу, рожденият ѝ ден и голата фотография, която разгласява по този мотив
Гуинет Полтроу без облекла за рождения си ден

Жива и здрава да е (и да ни радва все така)

Фактът, че огромна част от шефовете ѝ в Miramax (продуцентска компания, учредена от Харви Уейнстейн и брат му Боб) са били много строги и с тях не се е работило елементарно, пък е било следващото нещо, което е предиздвикало Гуинет да разбере, че актьорската специалност не е за нея, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР