Едно от най-значимите събития от сезона на наградите e съвсем

...
Едно от най-значимите събития от сезона на наградите e съвсем
Коментари Харесай

Незабравимите визии от наградите „Златен глобус“ през годините

Едно от най-значимите събития от сезона на премиите e напълно близо, а с помощта на него ще разберем и кои са най-вероятните избраници да сграбчен и статуетка „ Оскар “ през 2019 година

Наградите „ Златен глобус “ ще бъдат връчени на 6 януари, неделя, а българските фенове ще могат да гледат церемонията по KINO NOVA на 7 януари от 21:00 ч.

76-тото издание на премиите ще се състои по традиция в хотел „ Бевърли Хилтън “ в Бевърли Хилс, Калифорния, а събитието тази година ще води актрисата Сандра Оу и комикът Анди Сандбърг.

За разлика от публична гала като тази на „ Оскар “-ите, вечерта на Златните глобуси е замислена повече като приятелско събиране. Звездите не са настанени в салон със седалки, а към кръгли маси, които споделят с останалите си номинирани сътрудници си от същия филм и техните придружители.

Както и звездите в Холивуд признават, те гледат на церемонията като на занимателен мотив да пият с приятелите си от промишлеността. Това обаче не значи, че подготовката за външния им тип е подценена.

От 1944 година насам облеклата в празничната вечер са втората най-обсъждана тематика по-късно кои са най-хубави в киното и малкия екран за миналата година съгласно Асоциацията на задграничната преса, която дефинира спечелилите.

В очакване на церемонията насочваме взор към най-красивите и обсъждани тоалети, облечени за премиите „ Златен глобус “ през годините. Един от тях е коженото палто и костюма от две елементи с флорални претекстове на Шер от 1973 година

View this post on Instagram
About Golden Globe
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР