Едно от най-здравите приятелства в арт-средите у нас е това

...
Едно от най-здравите приятелства в арт-средите у нас е това
Коментари Харесай

Дотук с приятелството! Катето Евро захапа здраво Марта Вачкова (СНИМКИ):

Едно от най-здравите другарства в арт-средите у нас е това сред Катето Евро и Мартина Вачкова. Двете нееднократно са разгласили общи фотоси и видеа, на които се вижда, че откровено се забавляват. Това обаче очевидно към този момент е в предишното, тъй като последната замяна на реплики сред двете напълно не бе общителна.

Или по-точно – Катето скастри крепко Марта, а последната даже не си направи труда да й отговори. Любимата на Владо Пенев си навлече гнева на звездата от „ Оркестър без име “, откакто за следващ път през тази година се изтипоса от яхта. Компания на Марта вършат още Захари Бахаров и неговата половинка Диана Алексиева.

 Марта Вачкова яхта

„ Мартинче, не прекаляваш ли малко? А?????? “, написа под кадрите Катето Евро, само че по този начин и не получи отговор за разлика от всички останали коментирали фотосите.

И в действителност, това лято Вачкова и Пенев в действителност не се стопираха – припомняме, че напълно скоро двамата си направиха сантиментален воаяж в Италия, а Марта обиколи цяла България и куп непознати дестинации. В момента Мартина е по родното Черноморие, а неотдавна посещава скалния феномен Беглик Таш, написа България през днешния ден.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР