Едно от най-важните съображения при приближаването на опасен обект –

...
Едно от най-важните съображения при приближаването на опасен обект –
Коментари Харесай

Ето какво да направите, ако видите майка, която раздразнено чисти вкъщи

 чистеща-домакиня

Едно от най-важните съображения при приближаването на рисков обект – било то елен, лудо куче или гневно чистеща майка – е предпазливостта. В някои случаи сходен метод може да ви избави живота…

Яростно чистещата майка е създание, в което се трансформират множеството естествени майки в първите 10 минути на чистенето. С това създание може да се сблъскате в почивните дни и/или директно преди идването на непредвидени посетители.

Доброжелателността е качесто, непознато за гневно чистещите майки. Повече от тях са нападателни и непредсказуеми. И в случай че се приближите до тяхв разгара на чистенето, то „ чистият им яд “ ще опустоши всички и изключително виновниците за безпорядъка.

Ако въпреки всичко решите да се приближите до източника на „ чиста гняв “, бъдете деликатни и се възползвайте от следните инструкции. Няма да ви навреди, в случай че ги вземете под внимание.

1. Наблюдавайте от разстояние 

Има признаци, когато е по-добре да не приближавате към животното. То може да ръмжи, да грухти или да съска. Яростно чистещата майка също алармира с езика на тялото доколко се е разпростряла нейната гняв.

Търсете подмятания на неспокойствие като дълбока линия сред веждите вид „ Какво, по дяволите? “ Ако окото й стартира да трепти, това е симптом, че е наближила точката на шупване.

Отстъпете неотложно, в случай че чуете злокобно бърборене под носа, да вземем за пример „ Чии са тези вонящи чорапи под леглото? “, „ Ще свърши ли в миналото това проклето праня? “, „ Пак запитвам от кое място е тази миризма? “.

2. Обмислете спомагателните фактори

Обърнете внимание, в случай че не е яла или чисти след работа, тъй като може да бъде доста по-агресивна. Наличието на обичаната й храна или напитка на разположение, в случай че не помогне, то няма и да навреди.

3. Внимавайте, когато се пробвате да се привлечете вниманието й

Крайно значимо е да не я уплашите, с цел да не стартира да се пази и нападна. Движете се постепенно, запазете успокоение и използвайте успокоителен тембър.

Вероятно тя ще слуша мощно музика. Подходете с внимание и постепенно изключете звука. Ако тя употребява слушалки, ще би трябвало да употребявате различен похдох. Каквото и да вършиме, в никакъв случай не й сваляйте слушалките; това ще я докара до гняв от 5-та категория.

4. Извинете се за съществуването

Веднага щом привлечете вниманието й, започнете да се молите за амнистия от безвредно разстояние, може би даже на колене, което ще ви направи да изглеждате по-малко заплашителни и доста по-малко дразнещи.

От друга страна, не заставайте на 4 крайници, тъй като това ще затрудни бягството ви, в случай че тя реши да нападна.

5. Подражавайте на държанието й (вземете метлата и започнете гневно да метете) 

Специалистите поучават да подражавате на дивите животни при приближаването им. Например, в случай че животното претърпя, може да се преструвате, че ядете същата трева.

Аналогична тактика може да бъде употребена и при доближаване на гневно чистеща майка: вземете, гъба, метла, някяо дреха или каквото ви е комфортно и най-вероятно ще имате триумф (тук би трябвало да отбележим, че в случай че тя яде, не е нужно да подражавате).

Изследванията са посочили, че гневно чистещите майки в никакъв случай не атакуват човек, до момента в който прахосмукират. Прането и готвенето са също известни сдържащи фактори.

6. Бъдете вежливи 

Колкото се може по-често използвайте думата „ извинявай “. Въздържайте се от мнения с интелигентен тип, с цел да намалите риска от ядосан отговор.

Например в никакъв случай не казвайте: „ Защо подът е толкоз леплив? “, до момента в който тя се намира в развой на почистване. (освен това, един

7. Избягвайте директния зрителен контакт

Това е доста значимо. По-добре погледнете настрана, а не към яроснто чистещата майка. Тя може да сметне това за симптом за доминация или различен тип предизвикателство и да я накара да си намерения, че желаете да воювате.

Продължителният пряк контакт с очите може да я разгневи и да докара до обстрел с обвинявания от рода на: „ Кое му е сложното да си сложиш чинията след ястие в съдомиялната? “, „ Защо всички в този дом си оставят облеклата на пода “ или „ Сто пъти ти споделих да не вървиш с мръсни обувки по килима! “

8. При нужда отстъпете

Ако гневно чистещата мама ви се разкрещи или стартира да приказва през зъби, запазете успокоение и постепенно остъпете.

Не бягайте. Това може да се интерпретира като покана за гонене или, още по-лошо, като акт на експанзия. Ако деянията внимание при отстъплението, можете да си тръгнете гладко.

Яростно чистещата майка е необикновено темпераментна. И колкото по-наближава, да вземем за пример идване на посетители, толкоз по-склонна е тя към прояви на експанзия. Използвайте нашите препоръки и ще оцелеете при почистването без съществени загуби.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР