Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022

...
Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022
Коментари Харесай

Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Едно от най-важните събития за Уилям и Кейт през 2022 година отмина и двамата би трябвало да са удовлетворени от отзвука, който то получи. Двамата дойдоха в Съединени американски щати за първи път от шест години насам, с цел да връчат еко премиите, учредени от Уилям.
 Принц Уилям, Кейт Мидлтън, визитата им в Бостън, церемонията Earthshot Prize и по какъв начин протича времето им в Съединени американски щати
Неочаквани провокации пред Уилям и Кейт

С какво се сблъскаха по време на визитата си в Съединени американски щати

Earthshot Prize бяха раздадени на тържествена гала в Бостън в петък вечерта, 2 декември, в наличието на звезди от Англия и Съединени американски щати - Дейвид Бекъм, Ани Ленъкс, Рами Малек, Ели Гулдинг, Шайлин Удли.

Всички погледи обаче бяха привлечени от Кейт Мидълтън. В звук с тематиката на събитието, принцесата на Уелс носеше зелена рокля Solace London, взета чартърен за 74 паунда от платформата за облекла чартърен Hurr.
 Снимка 598164

И, в случай че единствено този факт не е задоволително впечатляващ, ето втори, обвързван с тоалета й - Кейт за първи път носеше смарагдовото колие, последно носено от починалата й свекърва и предходна принцеса на Уелс Даяна.

Колието в началото принадлежи на бабата на кралица Елизабет Втора кралица Мери. През 1981 година Елизабет го подарява на Даяна за сватбата й с Чарлз, а Даяна го носи на голям брой разнообразни мотиви.

Най-забележителната й поява с него е по време на визитата на Чарлз и Даяна в Австралия през 1985 година На 31 октомври те участват на церемония вечер в Southern Cross Hotel в Мелбърн, а Даяна се пробва да нахлузи бижуто без да го откопчава. Не съумява, само че пък резултатът от това по какъв начин й седи като диадема й харесва и тя прекарва вечерта по този метод, напомнят ни от Royal Central.

Цялата гала Earthshot Prize може да бъде гледана в формалния YouTube профил на организацията. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР