Едно от най-успешните състезания в моя живот. Всички казват мечтаната

...
Едно от най-успешните състезания в моя живот. Всички казват мечтаната
Коментари Харесай

Валентина Георгиева: Аз нямам мечти, а цели и правя всичко да ги постигна

„ Едно от най-успешните надпревари в моя живот. Всички споделят мечтаната квота, а аз нямам фантазии, за мен това беше цел. Аз съм от хората, които си слагат цели и вършат всичко да ги реализиран ", разгласи Валентина Георгиева, която завоюва олимпийска квота в спортната гимнастика и злато на прескок от Световната купа в Баку.

„ Огромна заслуга има и треньорът ми Филип Янев. Мога единствено да му благодаря, както и на всички, които толкоз се стараят - федерация, родители, другари “, разяснява Валя, която беше посрещната с цветя и овации в София дружно с Еди Пенев. Той се подреди четвърти на земя и има късмет да донесе трета виза за Париж наред с тези на брат си Кевин и на Георгиева.

На летището състезателите ни бяха посрещаните от легендите в спортната гимнастика Красимир Дунев и Йордан Йовчев - президент и общоприет секретар на БФ Гимнастика, Никола Проданов - дългогодишният президент на федерацията и президент на клуб по спортна гимнастика Левски - Спартак, Милена Маврудиева - състезателен шеф и треньор в Левски - Спартак, националната състезателка Никол Соколова, другари и родственици.

На Валя, която преди година претърпя тежка травма, й предстоят още една Световна купа в Доха, европейското в Римини (Ит) през май и Семеен кодекс във Варна. В Доха е последният късмет за квота на 33-годишния Еди: „ Какво би трябвало да направя? Да изиграя чисто съчетанието си, както го върша всеки ден в залата. Конкуренцията е голяма, не съм взел участие на други Световни купи с толкоз олимпийски и международни първенци “, разгласи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР