Едно от най-успешните партньорства в историята на спорта в САЩ

...
Едно от най-успешните партньорства в историята на спорта в САЩ
Коментари Харесай

Том Брейди напуска Пейтриътс след 20 години

Едно от най-успешните партньорства в историята на спорта в Съединени американски щати завърши с новината, че Том Брейди напуща Ню Инглънд Пейтриътс. В поредност от изказване в обществените медии през днешния ден легендата удостовери, че напуща тима след 20 сезона и рекордните шест трофеи в Супербоул.

“Въпреки че моето футболно странствуване ще продължи другаде, аз правя оценка всичко, което постигнахме и съм признателен за нашите отборни достижения. Привилигирован съм, че имах опцията да познавам всеки един от вас и да имам спомените, които дружно създадохме”, обърна се Брейди към своите съотборници, треньора Бил Белачек и притежателя Робърт Крафт.

FOREVER A PATRIOT pic.twitter.com/QSBOJBs4uy
— Tom Brady (@TomBrady) March 17, 2020 Той разгласява и още едно писмо в обществените мрежи, в което се изясни в обич на почитателите.

LOVE YOU PATS NATION pic.twitter.com/lxSQZmnjPL
— Tom Brady (@TomBrady) March 17, 2020 Той Брейди е най-голямата звезда в американския футбол, като с изключение на шестте трофеи в Супербоул той три пъти бе определен за най-хубав състезател в мача. Отделно " Пейтриътс " завоюва Източната дивизия на американската конференция 16 пъти в последните 17 години, като не съумя в единствения, в който Брейди изигра единствено 1 мач поради травма.

Два тима към този момент са подготвени да предложат 30 милиона $ на 42-годишния куотърбек. Това са Тампа Бей Буканийрс и Сан Диего Чарджърс, които пропускаха плейофите този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР