Едно от най-ценните неща, особено в съвременния живот, е времето.

...
Едно от най-ценните неща, особено в съвременния живот, е времето.
Коментари Харесай

Няколко начина да улесните ежедневието си с банката в телефона ви

Едно от най-ценните неща, изключително в актуалния живот, е времето. Пътуваме доста по-често, живеем по-динамично, денем имаме да свършим разнообразни задания и какво ли още не…
 
Всичко това ни лишава от опцията да прекарваме повече скъпи моменти с околните и приятелите ни, както и да вършим тези неща, като занимания и занимания, които въпреки всичко трансформират живота в по-приятно преживяване. Затова всичко, което пести времето ни, става автоматизирано скъпо за нас – в това число и обичайни бизнес услуги, които до неотдавна са били свързани с очакване на опашка, вървене на гише и други към този момент досадни действия.
 
Един от секторите, които се трансформират много бързо в тази посока, е банковият. Все повече банките обръщат внимание на фактора „ време “ и оферират на клиентите си улеснен метод за ръководство на персоналните финанси.
 
Приложението за мобилно банкиранеБулбанк Мобайлна УниКредит Булбанк е една от услугите, които могат да създадат живота на потребителите по-лесен. Ако не сте клиент на банката, към този момент можете изцяло отдалечено и в няколко стъпки да си откриете сметка с дебитна карта през приложението им за мобилно банкиране.
 UniCredit Bulbank

Предимствата и улесненията, от които ще можете да се възползвате в него са доста – от заплащане на битови сметки, следене на наличност по сметката и разбор на разноските до кандидатстване за банкови артикули отдалечено и освен!
Голямо улеснение за всекидневни разплащания с карта е и така наречен цифров портфейл. С него можете да плащате непосредствено с телефона си всичко - от билет в градския превоз до покупки в разнообразни магазини. Единственото, което би трябвало да извършите авансово е да дигитализирате картата си в няколко лесни стъпки и по-късно може да започнете да плащате с нея цифрово.
 
Булбанк Мобайл има спомагателна опция за сигурност при заплащане с карта. През приложението можете да блокирате картата си, в случай че тя бъде открадната или загубите физическата пластика, както и при съмнителни преводи. В случай че всичко е наред, отново с няколко клика може да бъде задействана още веднъж картата през приложението.
 
Друго огромно облекчение е заплащането на сметките, когато сте на открито с другари или бизнес сътрудници, тъй като всеки може да ви преведе дължимата от него сума още на място. В случай, че и те употребяват същото приложение, поделянето на парите става за секунди, единствено по мобилен номер към клиент на УниКредит Булбанк с мобилно приложение Булбанк Мобайл.
 
Огромно улеснение е и опцията да създавате шаблони за преводи, които да нареждате всякога към еднакъв консуматор, с цел да не се постанова наново да въвеждате данни за адресат, IBAN и още, както и да създадете QR код за приемане на преводи по ваша сметка, който по-късно да споделите с други консуматори на Булбанк Мобайл, от които очаквате да получите средства.
 UniCredit Bulbank
Това, несъмнено, не е всичко – през приложението можете да следите депозитите и вложенията си, както и каква е доходността им все още.
 
Отскоро клиентите на Булбанк Мобайл разполагат и с подробен разбор на месечните си разноски по разнообразни категории като: заеми, комунални услуги, извършване на покупки, пътувания и други.
 iStock/Getty Images
Булбанк Мобайл е налично за евакуиране от магазините за приложения на другите операционни системи – Гугъл Play, Apple Store и Huawei App Gallery и е изцяло гратис за прилагане.
 
*Материалът е осъществен с поддръжката на УниКредит Булбанк..wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Създадено за
UniCredit Bulbank
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР