Едно от най-трудните неща в една връзка е да разберете

...
Едно от най-трудните неща в една връзка е да разберете
Коментари Харесай

Кои са първите признаци, връзката не върви

Едно от най-трудните неща в една връзка е да разберете по кое време нещата не вървят добре. Често се случва да изпитвате подозрения, само че не сте сигурни какво тъкмо се случва. В тази публикация ще ви представим някои от най-честите признаци, които демонстрират, че вашата връзка не върви.
Прочетете още
Липса на връзка Ако връзката сред вас и колегата ви е понижена, то това може да бъде един от първите признаци, че връзката ви не върви. Ако не можете да си кажете всичко, което мислите или чувствате, или в случай че имате възприятието, че вашето мнение не се слуша, това може да докара до повече проблеми в бъдеще.

Липса на интерес

Ако изгубите интерес към колегата си, може да бъде симптом, че нещата не вървят добре. Ако не можете да се вълнувате за нещата, които вършиме дружно или за нещата, които той/тя прави, това може да бъде напътствие, че връзката ви е в рецесия.

Липса на доверие

Доверието е една от най-важните неща в една връзка. Ако започнете да съмнявате в колегата си или в случай че той/тя стартира да съмнява във вас, това може да бъде симптом за проблеми във връзката ви.

Постоянни спорове

Конфликтите и разногласията са естествена част от всяка връзка, само че в случай че те се случват непрекъснато и в случай че не можете да намерите общо решение, това може да е симптом за проблеми.

Липса на почитание

Ако сътрудникът ви не демонстрира почитание към вас или не се отнася с вас по този начин, както желаете да се отнася, това може да е симптом, че нещата не вървят добре.

В умозаключение, в случай че забележите някой от горепосочените признаци във вашата връзка, е значимо да ги разгледате съществено и да обсъдите с колегата си по какъв начин можете да преодолеете тези проблеми. В някои случаи, можете да се нуждаете от помощ от външен експерт, като терапевт или фамилен съветник, с цел да ви помогне да разберете какво тъкмо не върви във вашата връзка и по какъв начин да го поправите.

Не забравяйте, че всяка връзка има своите компликации и проблеми. Важно е да се стремите да работите върху тези проблеми, с цел да подобрите връзката, да възстановите доверието и да изградите по-силна и здрава връзка.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР