Едно от най-страшните заболявания, това е деменцията. Всеки иска да

...
Едно от най-страшните заболявания, това е деменцията. Всеки иска да
Коментари Харесай

НИКОЙ не е предполагал, че тази напитка намалява риска от поява на ДЕМЕНЦИЯ

Едно от най-страшните болести, това е деменцията. Всеки желае да се защищити от нея, само че не всеки се замисля върху това какъв метод на живот води, с какво се храни и какъв брой спортува.

Ако желаете да живеете пълностоен живот, би трябвало да обръщате изключително внимание на храните и напитките, които консумирате в всекидневието си. Те са пиедестал за положителното здраве.

Как шампанското ни защищава от деменция?

Твърди се, че хората, които пият по една чаша шампанско няколко пъти в седмицата, доста понижават риска от появяването на деменция.

Счита се, че точно тази напитка е способна да усъвършенства паметта на човек и да го защищити от страшното заболяване.

Най-благоприятно влияние върху човешкия организъм има едно химическо съединяване. То участва в редица сортове грозде - пино ноар и пино муниер. Именно с него съумяваме да засилим паметта си, както и да понижим риска от компликации, свързани с функционалностите на мозъка.
 Това са навиците, които водят до деменция Това са навиците, които водят до деменция
Сенилната деменция не се лекува, само че премахването на някои нездравословни привички в младостта може да се окаже ефикасен метод за превенц...

В шампанското има и не малко антиоксиданти, които пък на собствен ред спомагат за нормализирането на кръвното налягане, както и за елиминирането на сърдечните проблеми.

Сигурно не знаете, само че тази напитка даже е способна да ви разкраси. Става въпрос за разтривки с шампанско, които подкрепят заличаването на алените петна.

Ако желаете да намалите доста риска от деменция, съветът ни към вас е да пиете по една чаша шампанско 3 пъти в седмицата!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР