Едно от най-специалните Ferrari-та правени някога – LaFerrari ще има

...
Едно от най-специалните Ferrari-та правени някога – LaFerrari ще има
Коментари Харесай

Ferrari LaFerrari ще има свой наследник – ето кога

Едно от най-специалните Ferrari-та правени в миналото – LaFerrari ще има собствен правоприемник и той ще се появи след тъкмо две години. Разкритията бяха оповестени във форума Auto Pareri от мъж на име Махмуд Маха. Новият хиперкар към момента си няма име или най-малко такова не е споделено, само че се подвизава под кодовото наименование F250.



Според документа оповестен онлайн, колата ще се появи през октомври месец 2024 година и ще се създаде в лимитирана серия от 599 коли. Две години по-късно ще забележим и пистова версия с означението XX, която ще се създаде в единствено 30 бройки.



Една година по-късно, през октомври 2027 година ще забележим и кабриолет от който ще се създадат 199 броя. Проста математика демонстрира, че новият хиперкар на марката ще бъде създаден в общо 828 екземпляра, в случай че се доверим на документите. Тестовете стартират още през идващия февруари, а първите подготвени коли ще забележим през януари и март 2024 година, като евентуално тогава ще е и премиерата за по-специалните клиенти на италианците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР