Едно от най-разпознаваемите лица от малкия екран и ефира на

...
Едно от най-разпознаваемите лица от малкия екран и ефира на
Коментари Харесай

Съсипаха българска водеща след интервю с Делян Добрев

Едно от най-разпознаваемите лица от дребния екран и ефира на Нова телевизия - Лора Крумова, си заслужи “народната обич ” и отнесе постоянна рецензия в обществената мрежа.

Куп анализатори и обществено дейни лица упрекнаха водещата на “На Фокус ” след изявлението й с политика от ГЕРБ Делян Добрев. Някои от тях даже признаха, че се срамят от равнището на българската публицистика в нейно лице.

Ето част от мненията, с които се изпълни “Фейсбук ” след изявлението:

Виктор Димчев

Според Делян Добрев енергетиката в България продължава да се употребява като източник на несметни комисионни. Девет души в страната ръководят милиардите от наследството на Лукойл, един от тях на ръчно ръководство. Стойността единствено на една от покупко-продажбите носи 5 млн. лв. на месец. Затова службите чинно слушат.

Отнемането на дерогацията за съветски нефт явно ще спре комисионните, по тази причина като нищо няма да мине в Народно събрание. “

Приблизително по същия метод тематиката с МОЧА беше заметена, въпреки всичко са избори, а другарите имат няколко коне на стартови позиции, от които зависи още по-голям достъп до публичните запаси.

Които се крадат всекидневно.

" На Лукойл хранилката е прекомерно огромна ", както споделя по-храбрия Делян.

Константин Мишев

Гледам я тази. Дето разправяше, че България била оповестила война на Съюз на съветските социалистически републики. Гледах изявлението с Вили Лилков. След това с Делян Добрев...

Ами в случай че тази има нещо общо с журналистката... аз ще стана преносвач на гарата. Или нуклеарен физик.

Какво предпочитате?

Срам ме е!

Наистина ме е позор!

Борис Марков

Ако Делян Добрев и Лора Крумова бяха родственици, интелектуалното предимство на Добрев над Крумова е толкоз грубо и демонстративно, че би трябвало да се класифицира като домашно принуждение. Много я бие и то редовно. На нея и харесва. Класически случай на домашно интелектуално принуждение.

Какво нещо е егото. Лора, от напън да си върне на Добрев, за няколкото брутални измитания на студиото с нея, които той и спретна, в този момент ще го държи и ще го направи министър председател в близко бъдеще. Дори на мястото на Добрев щях да почна да си мисля за хора, на които има доверие на основните министри. Готов е.

Точно подобен човек би трябвало да лекува след “сглобката ”.

Разбира се, че Крумова още веднъж се изложи, егати кефа.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Борис Марков водеща Лора Крумова народната любов Константин Мишев Виктор Димчев дерогация
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР