Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането.

...
Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането.
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да чакате той да ви се обади пръв

Едно от най-разочароващите неща във връзките е отлагането и чакането. Много дами са привикнали да отсрочват първата крачка, тъй като имат вяра, че би трябвало да я създадат мъжете. Дори да харесват някого, не му се обаждат или не му пишат първи, с цел да не наподобяват обезверени, преследващи, нуждаещи се.
Онова, до което в действителност води отлагането в живота, е злощастие и крах. Това важи освен за връзките, а за всичко останало. Представете си до какво води страхът от първата крачка в търсенето на професионално развиване. А що се отнася до здравето? Какво се случва, в случай че не извършите първата крачка да се погрижите за здравето си?
Същото се случва и в любовта. Непоемането на самодейност към мъжа, който харесвате, би довело единствено до едно – неосъществено благополучие в любовта. Ако чакате постоянно мъжът да поема самодейност, можете да останете сами и нещастни вечно. Трудно е за дамите да изиграят картите си по допустимо най-хубавия метод, тъй че хем да не наподобяват обезверени, хем да не са прекомерно настоятелни, което действително същински отблъсква множеството мъже.

Защо е значимо да не отлагате да се обадите на мъж, който харесвате?
Като чакате мъж да ви се обади пръв, вие в действителност се оставяте по течението. Има доста аргументи мъж, който ви харесва, да не прави първата крачка. Личността на всеки човек крие страхове и предубеждения. Не е наложително всеки мъж, който не ви търси пръв, да не ви харесва. В доста случаи мъжете също изпитват редица съмнения, които ги стопират да създадат първата крачка. Ако сте усетили, че сред вас има някаква искра, не чакайте. Можете да потърсите мъж, без да изглеждате обезверени и искащи внимание непременно. Тайната на това да съумеете е в метода, по който го вършиме. Не бъдете прекомерно настоятелни, само че и дайте да се разбере, че имате интерес.

Чакането не ви прави по-привлекателни за него
Много дами неправилно считат, че в случай че се вършат на недостъпни принцеси, това е в техен плюс. Това напълно не е по този начин, изключително в актуалните условия на тъждество и равноправност. Не смятайте, че е мъжки дълг да бъдете потърсени. Потърсете вие. В най-лошия случай ще получите отвод. Просто ще продължите напред и ще знаете, че сте пробвали. Представете си, в случай че не опитате – може да съжалявате цялостен живот за пропусната щастлива обич. Да сте женствена натура не значи да сте пасивна. Всъщност, доста мъже харесват дами, които поемат самодейност, уверени са в себе си, имат самочувствието, че са привлекателни, сполучливи и можещи. Това ви прави даже още по-привлекателни.

Стоенето в очакване блокира други благоприятни условия за вас
Докато стоите и се надявате той да ви потърси и да ви написа, това ви стопира да откривате други благоприятни условия за обич. Съсредоточили сте се върху един мъж, цялото ви внимание е ориентирано към него, само че той даже не подозира, тъй като не вършиме крачка към него. Трябва да вземете решение – или да му се обадите, или да продължите напред в търсене на любовта. Застоят не е добра тактика в нито една област в живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР