Едно от най-престижните издателства за пътеводители в света – Lonely

...
Едно от най-престижните издателства за пътеводители в света – Lonely
Коментари Харесай

Lonely Planet: През 2024 г. задължително посетете България

Едно от най-престижните издателства за пътеводители в света – Lonely Planet, издаде брошура с 10-те най-хубави дестинации в съответствие цена-качество за 2024 година.

Авторите оферират на вниманието на аудиторията си 10 дестинации, които си заслужава да бъдат посетени от туристите през новата година, без това да се отрази прекомерно солено на бюджета им.

Сред предложенията са Средният запад в Съединени американски щати, Полша, Никарагуа, районът на Нормандия във Франция, Египет, гръцкият остров Икария, Алжир, Нова Зеландия и... България.

Наричат го Дунавски лимес, под което се схваща границата на Римската империя по река Дунав с прилежащата фортификационна система, която е съставлявала външния защитителен пръстен на империята. Днес той обгръща страните България, Германия, Австрия, Словакия, Унгария, Хърватия, Сърбия и Румъния. Към днешна дата региона, която е претендент за Списъка на международното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО, е отрупана с безчет градове, само че българските са повече от впечатляващи, изключително градчета като Видин и Силистра, означават от Lonely Planet.

От австралийското издателство предлагат на туристите да се насладят и на пътуването с нощен трен из Стария континент, което влиза под №10 като „ дестинация “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР