Едно от най-предизвикателните списания HALF MAGAZINE, сложи на корицата си

...
Едно от най-предизвикателните списания HALF MAGAZINE, сложи на корицата си
Коментари Харесай

Модел или хирург? Д-р Джак позира за провокативното списание HALF MAGAZINE

Едно от най-предизвикателните списания HALF MAGAZINE, постави на корицата си кипърския занаятчия на скалпела. Доктор Джак Антониу бе предизвикан от това да покаже, че хубостта може да бъде елементарно постижима.

Всеки от нас е осведомен с доста клиники за естетична хирургия, само че клиника Bellissiomo има още един плюс и той е красивият и секси притежател Д-р Джак Антониу. Какво бихме споделили за него?

Освен, че има хубостта на същински модел, той е толкоз добър и в това да разкрасява двата пола с разнообразни процедури. Родом от Кипър, той пробива и в България и то доста сполучливо. Създава клиника BELLISSIMO дружно с жена си Мария Касини, която също не му отстъпва с хубост и умения в операционната зала. На тях се доверяват редица известни персони, които самоуверено ги популяризират и не се срамят да покажат своите достижения благодарение на BELLISSIMO CLINIC.

Специален брой бе основан за клиниката и в основата са няколко ТОП модела: Виктор Стоянов,Сара Драгулева, Марина Войкова, Магдалена Томова и Петър Андрейчев. Те провокират всеки от нас да направи това, което ще повдигне самочувствието му. Но дали единствено процедурите примамват клиентите на доктор Джак или и неговия съблазън единствено можем да гадаем?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР