Едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща

...
Едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща
Коментари Харесай

Ани Цолова започва ново авторско предаване

Едно от най-популярните лица в ефира на NOVA и водеща на утринния блок " Здравей, България " - Анна Цолова, отваря нова страница в кариерата си.

Цолова приготвя друго предаване. " Здравей, България " ще продължи да се излъчва с досегашния водещ на предаването Виктор Николаев.

" След 19 години в новините и настоящата журналистика, 13 от които в утринния блок на двете най-големи малките екрани, избрах за себе си нова посока и взех решение да предложа на NOVA един друг план. Това е проект, върху който работя към този момент повече от година. Обявявам го сега, в който съм подготвена с екипа и концепцията за неговия сполучлив старт. Това е мой дълго премислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на феновете през всичките тези години. Ще бъдем още веднъж дружно скоро. На Виктор - един от най-хубавите ми другари, и на екипа на " Здравей, България ", искам триумф ", показа Анна Цолова.

Виктор Николаев показа по какъв начин се усеща от раздялата с Цолова.

" На този ден преди 4 години с Ани Цолова подготвихме първия сутришен блок за Нова телевизия. Заедно се появихме на 9 септември 2013 година Преди това бяхме още три години в друга телевизия. От понеделник обаче няма да е по този начин. Ще бъда самичък и не ми е елементарно след седем години прелестно партньорство ", съобщи водещият.

" Много близки другари сме. Благодарен съм, че специалността, която ни лишава доста от нервите и времето, от съня и околните ни, ни дава и хубави срещи с почтени, открити и смели сърца. Едно от тях е сърцето на Ани ", прибавя Виктор Николаев.

" Благодаря на Ани за напъните и триумфите, които донесе на NOVA. Щастлива съм, че ще продължим да работим дружно по нов ефирен план отвън новините. Пожелавам триумф на бъдещото предаване ", добави Силва Зурлева, член на Борда на шефовете на Нова Броудкастинг Груп.

Сн. Архив
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР