Едно от най-популярните лица от Демократична България - Кремена Кунева,

...
Едно от най-популярните лица от Демократична България - Кремена Кунева,
Коментари Харесай

Кремена Кунева сравни Васил Терзиев с Кристиян Таков и каза защо го подкрепя за кмет на София

Едно от най-популярните лица от Демократична България - Кремена Кунева, направи обширен портрет на претендента за кмет на София, който ще бъде повдигнат от Спаси София, Политическа партия и Демократична България в опит столицата да поеме по пътя на модерните градове. Ето какво написа някогашната депутатка:

Да, Васил е един от хората, които трансформираха и трансформират България.

А аз желая това. Искам в България да ръководят хора, потвърдили, че могат да трансформират същински, а не на думи.

Да, Васил е бизнесмен, иноватор, приближаващ напълно от света на технологиите и бизнеса, без опит в политиката.

Аз това желая. Хора с същински опит отвън системата, само че и с големи знания и опит в работата с хора и действителни процеси. СХора, които знаят по какъв начин действа средата, отвън системата. Хора, които са потвърдили, че могат да трансформират средата без значение от инструментите, които имат на разположение в първичен стадий. Наричат ги визионери.

Те към този момент са потвърдили, че могат доста, постигнали са немислимото за мнозина.

Да, Васил е млад, спокоен, извънредно образован, отворен, свободен, напълно лишен от самочувствието, което биха показали други на неговото място. Земен и безпределно хуманен е.

Беше от хората, които ето по този начин, просто, с цел да ти дадат малко морална поддръжка са ми писали в едни от най-тежките ми моменти в Народно събрание, с цел да ми кажат единствено “не си сама ”.

Вярвам, че въпреки и не по този начин във вътрешността с всички обществени проблеми, е индивидът, който ще направи и немислимото, с цел да им откри решения.

Да, той Васил не е проектант в дословния смисъл на термина, само че е проектант на бъдеще, проектант е на решения, проектант е на структури от точните хора, които да строят и построяват. А най-ценното качество на един ръководещ човек, без значение какво, е да откри верните хора, най-хубавите в своята област, които да стимулира и поддържа, тъй че да дадат най-хубавото от себе си. Успешните хора са такива не тъй като схващат от всичко, а тъй като нямат комплексите от това и намират за екипите си такива, от които самите те да учат повече.

Васил е подобен.

Да, Васил като всеки един от нас има своите корени и семейство. Мнозина от нас, няма да отрека и себе си включително, с извънредно висока сензитивност по отношение на хора, които са били част от оня режим.

Но да съдиш за индивида по този метод е допустимо единствено, в случай че не познаваш Васил.

Дайте му шанса да го опознаете и дано след това приказваме още веднъж.

Не се превръщайте в същите, които в оня режим дамагосаха децата и внуците на малко на брой, лишавайки ги от опцията да имат своето право на живот, реализация, обучение, среда.

Никога не би трябвало да се трансформираме в това, срещу което се борим, с цел да го преборим, с изключение на, в случай че не желаеме да сме същите, само че в друго време.

Без да съпоставям Васил с Кристиян Таков, а единствено, с цел да припомня ще кажа, че и Кристиян носеше този “товар ”. Носеше го с достолепие, без да го отхвърля и беше най-големия труженик за същинската смяна в обществото ни.

Васил ще има моята цялостна поддръжка и рядко съм била по-спокойна за това, че мога да я дам на някой.

Защото знам, че с изключение на всичко, което има Васил като качества, едно от най-ценните му такива е да чува.

И с мозъка и със сърцето си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР