Едно от най-популярните издания по целия свят - списанието GQ,

...
Едно от най-популярните издания по целия свят - списанието GQ,
Коментари Харесай

Това са 10-те бъдещи суперзвезди на американския спорт

Едно от най-популярните издания по целия свят - списанието GQ, насочи самоуверен взор към бъдещето на спорта в Съединени американски щати. Американската " мъжка библия " дефинира 10-те млади спортисти, които ще се трансфорат в най-големите суперзвезди в напълно скоро време. Сред определените гении има и имена, които към този момент са потвърдили качествата си и са постигнали значими триумфи. В подбора на GQ попадат най-вече представители на баскетбола и футбола - по двама, а с по един са хокеят на лед, голфът, спортната гимнастика, американският футбол, сърфът и скалното катерене.

Одел Бекъм-младши (американски футбол)
Нито един човек, който се интересува от американски футбол, не е беразличен към Одел Бекъм. Някои почитатели имат най-малко една фланелка с неговото име в дрешника си, до момента в който други си купуват кукли с лика му, с цел да ги дават на своите кучета преди всяка среща, в която уайд рисийвърът на Ню Йорк Джайънтс играе. След като манията по Кам Нютън отпреди няколко годинi към този момент отмина, сега Бекъм сякаш е най-поляризиращата фигура в Националната футболна лига. Мразен или обичан, никой не може да оспори едно нещо - той е пъклен добър. Неговите атрактивни хващания и отигравания са добре познати даже на възрастните хора в Съединени американски щати. А противниците играят под непрекъснат боязън, че Бекъм може да означи във всеки миг, във всяка обстановка и от всяка точка на игрището. И това е самата истина.


Малъри Пю (футбол)
Изисква се огромен кураж, нерви от стомана, сериозна доза самочувствие, и най-много голям гений, с цел да разбиеш традициите, до момента в който към момента си на процедура дете. Малъри Пю го направи едвам на 19 години, прескачайки колежа и прехвърляйки се непосредствено към професионалния женски футбол. Тя е едвам втората, която прави сходно нещо. Пю отхвърли да се запише в университета UCLA, с цел да играе на Световното състезание до 20 години. В момента тя развива уменията си в Националната женска футболна лига и се чака да изпъкне блестящо по време на международния шампионат за дами през 2019 година във Франция.


Джон Джон Флорънс (сърф)
Сърфът, по чудноват метод, е спорт, в който няма същинско съревнование сред участниците. Те организират такова с вълните, които точно дефинират ориста им на шампионатите. Затова бе необичайно, когато локалните сърфисти от северния бряг на Оаху започнаха да приказват за русия локален хаваец, който е най-хубавият в света. Мнение, което бе още по-безумно поради обстоятелството, че до оня миг Флорънс бе изгубил всяка конкуренция, в която бе взел участие. Но внезапно, през предходната година, Джон Джон завоюва всичко допустимо. Той е талант в своя спорт по простата причина, че на процедура е израснал на гребена на вълните и яхва сърфа с такава лекост, с каквато неговите връстници карат колело. В допълнение - той излъчва класа, само че по безусловно неналожителен метод.


Карл-Антъни Таунс (баскетбол)
Той не е просто най-хубавият млад център в Националната баскетболна асоциация. Уменията му са изцяло неуместни и даже " най-хубавият " не звучи задоволително гръмко. Едва на 21 години, във втория си сезон с Минесота Тимбъруулвс, КАТ към този момент е измежду най-големите звезди в лигата, само че още повече - той е образец за метода на игра на най-снажните през идните години. Мускулестият 213-сантиметров юноша с лекост вкарва от тройката, безсърдечен е в борбата под коша в двете етапи на играта, а също по този начин може и самичък да изнася топката и да основава обстановки за съотборниците си. Надарен е със спокоен и отзивчив темперамент, и неслучайно хората в Минеаполис се вълнуват мощно от бъдещето на Таунс и един от най-симпатичните отбори в НБА през годините.


Кристиан Пулишич (футбол)
Име, което към този момент сте чували задоволително доста пъти, както и определението " Бъдещето на американския футбол ", което е попречило на мнозина надарени младежи в Съединени американски щати да изпъкнат. Тази корона стана още по-тежка, откакто американският народен тим сензационно не се класира за Световно състезание за първи път от 1986 година. 19-годишният Пулишич, роден в Пенсилвания, е претрупан със задачата не просто да поведе страната си по нов курс през идната година. Той би трябвало да бъде върха на копието, което ще пробие статуквото в американския " сокър ", правейки същинска Революция. Но Пулишич за момента не дава сигнали, че това задължение въздейства на душeвността и най-много на играта му. Когато владее топката по крилото, на моменти той прилича Лионел Меси, само че е с по-хубава прическа от аржентинеца. Атакуващият халф към този момент е измежду основните футболисти на Борусия (Дортмунд), което значи, че ще продължи да бъде под светлините на най-ярките прожектори в идващите две години, за разлика от съотборниците си в националния отбор. Американците имат вяра, че точно Пулишич ще сглоби и построи отначало скелета на счупената система, само че по собствен личен метод.


Симон Байлс (спортна гимнастика)
Останалите гимнастички, които се състезават в ерата на Симон Байлс, най-вероятно проклинат шанса си. Битката с американката не просто наподобява, а е същински невъзможна задача. Нейните умения са извънредно невероятни, а броят на придвижванията, които може да извърши за една секунда във въздуха е срещу всевъзможни закони на физиката. Определенията, че високата едвам 1,45 м американка е най-хубавата гимнастичка в историята, надминавайки даже легендата Надя Команечи, звучат хиперболично. Но не са такива. Нейните осъществявания са толкоз развити, че двойното салто, което извършва, е кръстено " Байлс ". Симон ще опита да изуми всички и през 2020 година в Токио, а в случай че още веднъж завоюва златен орден в многобоя, ще бъде първата жена с сходно достижение от 1968 година и.. Надя Команечи.

Джоел Ембийд (баскетбол)
Той бе звезда още преди да е изиграл и един мач в НБА. Излизайки от колежа, шест години откакто хванал баскетболна топка в ръце за първи път като младеж в Камерун, той комбинира гения си с жаждата за триумф на младеж, развил се в ерата на електронните технологии. Контузиите му разрешиха да изиграе единствено 31 дуела досега, само че какви 31 мача единствено! В тях 213-сантиметровият Ембийд раздруса лигата като земетресение от висока степен с невероятна мощност. Той изглеждаше голям на полето и самичък правеше слабият отбор на Филаделфия задоволително атрактивен за гледане. След това получи нова контузия, само че това трансформира идното му завръщане в предстоящо с невиждано неспокойствие събитие. Ембийд наподобява жертван да следва максимата " всичко или нищо ". Или ще бъде един от най-хубавите или ще се трансформира в едно от най-големите разочарования.


Джордън Спийт (голф)
Той печели шампионатите по два метода. Или стига до триумфа по извънредно трагичен метод с един от последните си удари от бункера по време на плейофна дупка, или отчайва всички още преди последния ден на шампионата. Всъщност второто се случва по-често - постепенно, систематично изстискване на волята от своите съперници, задушавайки ги от напрежение. Дори от време на време е скучно. С тази резистентност и методична доминация. В игра на неточности той е този, който постоянно пропуща по-малко от другите. Ако не го сполети медийна драма, поради секс скандал или наркотична взаимозависимост, идващите 20 години пред Спийт наподобяват като безоблачно небе в прелестен пролетен следобяд. Давайки му късмет да усъвършенства именитите върхове на Тайгър Уудс и Джак Никлас, до момента в който продължава да притиска враговете си.


Ашима Шираиши (скално катерене)
Бихте ли повярвали, че най-младият и надарен катерач е от.. Ню Йорк? Ашима Шираиши е едвам на 16 години и не е пресилено да я назоваваме " индивидът паяк ". Тя открива катеренето на 6 години. Започва да се занимава съществено с този спорт на 7 и бързо става безрасъдна. На 8 към този момент се катери без въже и предпазни средства. През март, 2016 година, стана първата жена, изкачила стена вид V15. Ако не знаете какво значи това, представете си топка за боулинг, огромна колкото къща. Сега си представете, че би трябвало да се качите на върха без кирки и помощни средства. Шираиши нямаше потребност от тях, а единствено от обувки и своите ръце.


Конър Макдейвид (хокей на лед)
Винаги, когато някое младо момче бъде съпоставено даже един път с Уейн Грецки, гурутата на хокея на лед бързо го осмиват и назовават " Следващият " вместо " Следващият популярен ". Според тяхните разбирания, даже и Сидни Кросби не е задоволително добър, с цел да бъде подложен до Грецки. Но мнозина имат вяра, че Конър Макдейвид ще заеме тъкмо това място. Той е на 20 години и е най-бързият състезател в Националната хокейна лига, както и най-младият капитан в историята на шампионата, водейки отбора на Едмънтън Ойлърс. Бе определен за най-полезен състезател през предишния сезон и получи контракт за 100 млн. $. Освен, че бележи купища голове, той прави и съотборниците си по-добри. Точно по тази причина Едмънтън още веднъж се трансформира в кандидат за Купа Стенли за първи път от ерата на.. познахте - Уейн Грецки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР