Едно от най-популярните имена в българската народна музика е това

...
Едно от най-популярните имена в българската народна музика е това
Коментари Харесай

Порасналата дъщеря на Николина Чакърдъкова тръгва по стъпките на майка си! Вижте красивата Мария

Едно от най-популярните имена в българската национална музика е това на Николина Чакърдъкова. Съмняваме се да има човек в страната, без значение дали слуша национална музика, или не, който да не успее да разпознае присъщия глас на Чакърдъкова. 

Виж още: Сестрата на Преслава е същинска фитнес хала! Вижте какви ги прави националната певица в залата!

Но Николина Чакърдъкова има не по-малко надарена, енергична и слънчева щерка - Мария. Именно на ней именитата национална певица ще " съобщи щафетата ", що се отнася до музика, танци и творчество. 

Виж още: Синът на Фики стана на 2 годинки! Цялото семейство - на щуро детско празненство в оранжево!

Самата Николина не желала щерка ѝ да наследява нейния поминък, само че Мария била на друго мнение. Всичко към нея почнало с... работата ѝ като сервитьор в заведение на другарка на майка ѝ. 

Виж още: Двама спечелили в първите Капки - Фики и... Тони Стораро! Гордият татко не сдържа сълзите си

Мария постоянно почнала да оставя таблата настрани, откакто оправи сметките на клиентите, и ги поздравявала с по 2-3 песни на майка си. 

Въпреки че оттогава минало много време, а Мария натрупала още опит и през днешния ден споделя, че най-трудно е да пее точно пред майка си. В студиото на " На Кафе " тя показа, че избира да пее пред 5000 индивида, в сравнение с пред нея.

Самата Мария е омъжена, като има и дете. Завършила е постановка, като филмът, с който се дипломира, е отдаден на Николина Чакърдъкова. Именно този филм Николина дефинира като най-хубавият подарък, който в миналото е получавала. Вторият най-хубав пък бил електронна рамка за фотоси, която получила от двете си деца. 

Когато била дребна, Мария била извънредно добродушно дете. Това обаче се трансформирало в тийнейджърските години. Най-куриозната преживелица от този интервал се случва малко след нещастието в " Индиго ". Мария е задържана, тъй като не е спазила вечерния час в Гоце Делчев. Избрала обаче да се обади на татко си, тъй като била уверена, че майка ѝ ще я остави да спи в ареста, с цел да си понесе последствията.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР