Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат на

...
Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат на
Коментари Харесай

10 признака, че шефът ви готви уволнение

Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат на човек в работата му, е да го уволнят. Разбира се, може да се случи на всекиго, само че това не го прави по-малко гадно. Още по-кофти обаче е, когато шефовете нямат храброст да приказват с някого и да му оповестят новината, а леко заобиколно и по всевъзможни други способи се пробват да му подскажат, че не е мечтан.

За да не се окажете и вие в обстановка, в която всички знаят, че ще ви уволнят, единствено вие не, сме ви приготвили един лист с няколко знака, на които да обърнете внимание, тъй като най-вероятно са индикация точно за това.

1. Забравят ви рождения ден

Ако във вашата компания има традиция всеки рожденик да получава пастичка и плик с пари от управлението, а вашият рожден ден е " пропуснат ", да знаете, че има нещо гнило.

2. Непрекъснато ви местят

Ако все по-често се постанова да се " преквалифицирате " или да " помагате " на други отдели, само че действително протичащото се е безсмислено, имайте едно мислено. Освен това, поразпитайте дали и други сътрудници имат вашата номадска орис. Ако сте единствен, може би скоро ще си ходите.

3. Нямате противоположна връзка

Единствената по-лоша оценка от отрицателната е изчезналата. Всеки добър началник знае, че с цел да има напредък и развиване на екипа, чиновниците би трябвало да получават противоположна връзка, с цел да знаят къде се намират. Разбира се, случва се да има забавяния, само че в случай че никой не се интересува от работата ви или молбите ви за среща и диалог потъват в забвение, може би към този момент не ви смятат за част от екипа, написа div.bg.

4. Пращат ви в отпуска

Ако шефовете ви ви окуражават да излезете малко в отпуска, не бързайте да се радвате, тъй като сходно държание е извънредно нетипично и не вещае нищо положително.

5. Набутват ви в злословия

Никога не е добра концепция да се клюкари на работното място. Но в случай че усещате, че ви вкарват в рискови злословия, не се поддавайте, тъй като това може да е най-обикновен умишлен капан.

6. Неудобна тишина

Имайте поради, че в модерните компании, когато се реши един човек да бъде освободен, нормално най-малко 5-6 души схващат това незабавно. И тъй като няма по какъв начин да не се усещат най-малко малко неловко, те ще стартират да мълчат към вас, да заобикалят компанията ви и да се вършат на заети, когато се приближавате към тях.

7. Прикачват ви опашка

Ако внезапно ви прикачат нов човек, който би трябвало да обучавате, само че не е стажант, имайте поради, че е мощно евентуално да обучавате личният си заместител.

8. Вече не получавате толкоз служебни мейли

Това по принцип си е хубаво, тъй като мозъкът ви не се занимава със сериозния корпоративен спам, който се създава във всяка компания. Но в случай че внезапно ви изключат от нормалните служебни полемики, имайте поради, че напълно скоро може да ви изключат и от цялата конструкция.

9. Липсата ви не се усеща

След имейлите най-вероятно ще спрат и да ви викат на служебните срещи, а в случай че ги попитате за какво не са ви съобщили, нищо чудно да ви отговорят " Ама ти не беше ли там? ". Щом в компанията не се усеща, че ви няма, значи имате сериозен проблем.

10. Местят ви до най-нечистоплътния сътрудник

Ако са преместили бюрото ви до това на миришещия Панайот, значи шефовете ви употребяват последна опция да се отърват от вас, без да им се постанова да организират специфичен диалог. Вие решавате по какъв начин да действате, само че ние ви съветваме най-малко да се забавлявате в последните си дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР