Едно от най-натоварените пътища в държавата е на път да

...
Едно от най-натоварените пътища в държавата е на път да
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Кръстовище-национален рекордьор по катастрофи ВИДЕО

Едно от най-натоварените пътища в страната е на път да сложи народен връх по брой на произшествия, станали за допустимо най-кратко време, осведоми Нова телевизия.

То е значим кръстопът - място, където се пресичат два пътя от републиканската пътна мрежа. Там има знак „ Стоп ", поради който маршрутът на доста водачи приключва в крайпътните канавки.

Рени Иванова претърпява същински смут на натоварения път. „ Идвах от Пазарджик по посока Белово. Огледах се, нямаше коли. При прекосяване през кръстовището усетих мощен удар. Спомням си, че започнах да се въртя. Оцелях по чудо”, споделя тя.

Катастрофата е станала на претрупан кръстопът. През него минава целят трафик към курорта Велинград.

„ Заблуждават се, че този път е с преимущество и не стопират. Другият проблем е, че няма добра видимост”, споделя един от водачите.

„ Тук е жива кланица. Ежедневно има произшествия. Служителите от локалното РПУ поставят патрулки. Застават и като регулировчици и все пак стават катастрофи”, разяснява кметът на Община Септември Марин Рачев.

„ Мантинелата се направи в допълнение след ремонта на пътя, с цел да отбрани заведението и караулката, тъй като колите от злополуките стигаха до него”, уточни инж. Явор Митев - зам.- кмет на Община Септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР