Едно от най-мръсните места в дома и спалнята е матракът.

...
Едно от най-мръсните места в дома и спалнята е матракът.
Коментари Харесай

Най-бързият и ефективен начин да почистите стария матрак!

Едно от най-мръсните места в дома и спалнята е матракът. Частиците мъртва кожа, прахуляк, косми, са причина с течение на времето той освен да загуби своя пресен цвят, само че и да придобие неприятна миризма. Матракът би трябвало да се почиства, също като всяко друго нещо в дома.

 Поръсете матрака със СОДА и вижте какво се случва Поръсете матрака със СОДА и вижте какво се случва
Матракът е онази част от обзавеждането на дома ни, към която би трябвало да се подхожда в действителност отговорно и съществено. От основна належащо...

Ако не разполагате със специфична машина, с която да го почиствате или не можете да си позволите компания, която да предложи услугите си, този трик е таман като за вас. Той е на ниска цена, бърз и с него ще възвърнете свежестта на матрака.

Всичко, което ще ви би трябвало е сода за самун, няколко капки етерично масло по ваш избор и прахосмукачка.

В купичка сложете няколко супени лъжици сода и към нея прибавете малко количество етерично масло, едвам я ароматизира. Разбъркайте добре и поръсете матрака.

В взаимозависимост от това какъв брой е замърсен матракът, содата би трябвало да работи сред 15 минути до един час. Содата има способността да всмуква влагата и неприятната миризма.
 3 признаца, които подсказват, че би трябвало да промените матрака още в този момент 3 признаца, които подсказват, че би трябвало да промените матрака още в този момент
1. Вашият матрак е на 8 или повече години Старият матрак губи комфорта и охлаждащото влияние с течение на времето. Особено в случай че не...

След като мине нужното време, почистете усърдно матрака с прахосмукачка. Ако е належащо правете този трик 1-2 пъти седмично до цялостно ободряване на матрака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР