Едно от най-любопитните заглавия тази година, Ancestors: The Humankind Odyssey,

...
Едно от най-любопитните заглавия тази година, Ancestors: The Humankind Odyssey,
Коментари Харесай

Ancestors: The Humankind Odyssey излиза през август


Едно от най-любопитните заглавия тази година, Ancestors: The Humankind Odyssey, към този момент има дата на излизане, най-малко за Windows: 27.08.

Това, което притегля интереса към заглавието е обстоятелството, че Ancestors е плод на напъните на основателя на истинския Assassin’s Creed Патрик Дезиле и студиото му Panache Digital. Новината за датата на излизане на PC версията на играта беше споделена от издателя на Ancestors, Private Division. Играта е краткотраен ексклузив за Epic Games Store. Що се отнася до конзолните версии, по-рано тази година беше декларирано, че те ще излязат някъде към края на годината – евентуално през декември.

Ancestors: The Humankind Odyssey беше обявена преди четири години и първичния проект беше тя да следва епизодичен формат – нещо, което след това се промени. Както може да се допусна от самото заглавие, става дума за извънредно упорит план, който цели да наблюдава човешката история, като първата игра ще ви води в зората на човечеството преди 10 милиона години.

„ В Ancestors: The Humankind Odyssey играещите биват провокирани да оцелеят и се развият в средата на безмилостната, само че красива територия на Африка в интервал, започващ преди 10 милиона години до два милиона години. В качеството си на примат предходник на индивида, вие ще изследвате неогенна Африка, ще разширявате територията си и се развивате, с цел да увеличите клана си от едно потомство към друго за оцеляване в този новаторски опит в региона на сървайвъл игрите с открит свят. Играта и нейните механики разчитат на еволюцията, откривателството и битката за оцеляване, като на играещите ще им се наложи да обхождат разнородни по вид терени и среди, да се срещат с разнообразни хищници и да заучават нови качества за да ги предадат на идващото потомство на своя клан “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР