Едно от най-колоритните лица сред протестиращите срещу правителството разкри активното

...
Едно от най-колоритните лица сред протестиращите срещу правителството разкри активното
Коментари Харесай

ВИДЕО на „набитите“ протестиращи показва каква жестока провокация готвят срещу ГЕРБ

Едно от най-колоритните лица измежду протестиращите против държавното управление разкри дейното присъединяване в днешното събитие на ГЕРБ на собствен братовчед, също деен протестиращ. Филип Фратев написа под видео, качено в неговия Facebook и излъчено от bTV, че неговият братовчед Стойко Станоев е бил „ внедрен “ в агитката на ГЕРБ против 35 лв., само че по този начин и не си получил парите, написа tribune.bg.
Обещава да прати записите, снимани от неговия братовчед на Министерство на вътрешните работи и на…bTV?

 Фейсбук
Фейсбук
В предходен собствен пост Фратев беше разгласил фотография на бадж на ГЕРБ, за която също твърди, че му е пратена от неговия братовчед, който е там под прикритие. По-късно тази фотография беше свалена от профила му.

Кой е Филип Фратев – цветиста и провокативна персона, която не крие благосклонностите си към президента Румен Радев. Двамата даже имат обща фотография от събитие, на което президентът е награждавал предприятия за огромни достижения.

 Фейсбук
Фейсбук
Фратев има фотография и с ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “, както и с Евгени Минчев. Видно е, че Фратев и неговият братовчед, който през днешния ден е бил измежду провокаторите на партийния конгрес на ГЕРБ, са дружно както на митингите против кабинета, по този начин и по нощни заведения и заведения.

 Фейсбук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР