Едно от най-желаните имена на трансферния пазар даде обширно интервю

...
Едно от най-желаните имена на трансферния пазар даде обширно интервю
Коментари Харесай

Холанд посочи каква е голямата цел на кариерата му и кой е най-добър в света

Едно от най-желаните имена на трансферния пазар даде обстойно изявление за английската медия " Скай Спортс ". Нападателят на Борусия Дортмунд бе запитан и кой съгласно него е най-хубавият състезател в света сега. Норвежецът се изрази и оптимистично за своите така и така впечатляващи качества.
" Труден е въпросът кой е най-хубавият, само че мисля, че бих споделил Левандовски. След това, за мен, Бензема също беше необикновен, само че Меси също - тъй че Бензема и Меси в споделено второ и трето място дружно " - показа Холанд, изказвайки се ласкаво за съперника си в немската Бундеслига и нападател на Байен Мюнхен.

Холанд, който има 80 гола в 79 мача, откакто се причисли към Борусия от Република България Залцбург преди две години, продължи: " Мисля, че мога да се подобря във всяко едно отношение. Ако казвате, че имам добър завършващ удар - мога да го подобря още доста. Мога да стана и по-бърз, мога да стана и по-здрав.
Но в случай че ще би трябвало да усъвършенствам едно нещо, то ще е да не се наранявам, тъй като в случай че не съм контузен, ще играе доста повече мачове и ще се представям даже по-добре. Ако ми попитате какви са задачите ми за 2022-ра година, отговорът ще е да не се контузват. Това е задачата и до края на кариерата ми " - показа още Холанд.
Той разяснява и думите си, че е притискан от Борусия: " Не желая да приказвам доста по тематиката, само че усетих, че би трябвало да кажа нещо. Много други хора говореха - по тази причина го сторих и аз. Сега не желая да приказвам прекалено много. Казах, каквото споделих, в този момент продължаваме напред ".
Наскоро се честваха и две години от дебюта на младия норвежки нападател за Борусия Дортмунд. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР