"Едно от най-хубавите неща, които се случиха на България е

...
"Едно от най-хубавите неща, които се случиха на България е
Коментари Харесай

Тома Биков: Разтурването на бизнеса на Божков е едно от най-хубавите неща за България

"Едно от най-хубавите неща, които се случиха на България е разтурването на бизнесите на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Един криминал в продължение на 30 години беше показан като наедрял бизнес. Радвам се, че в този момент страната има мощ да го направи. Той беше жесток състезател. Този човек не може да бъде вкарван в политическия диалог в България. Неговото място е в съда ", това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Според Биков, в случай че Божков е сериозен мъж или има "чест на престъпник ", какъвто е бил, то той би трябвало да се върне в съда и да каже каквото знае.

Държавните бензиностанции са опит за разтрошаване на монопола на Златев, сподели още Биков. Неговото мнение е, че щом страната би трябвало да провежда пазар, значи има огромен проблем.

Севдалина Арнаудова попиля лъжите на Божков: Големите мъже не ги е боязън от огромни мъже, Али Баба. И не атакуват дами. Явно нито сте огромен, нито сте мъж!

По тематиката Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Биков означи, че към този миг даже в действителност не е напуснал ГЕРБ. Докато самият той не разгласи, всичко останало са спекулации. Политическите дейци не могат да пораждат трендове, те могат единствено да ги следват или ръководят. Опитът за изработка на нова политическа наклонност нормално е несполучлив. Така Биков разяснява възможна нова партия под управлението на Цветанов.

"ГЕРБ има несъмнено мощното качество, че може да се трансформира. Промяна има и даже във връзка с кадровата политика. Партията има волята да продължи да се трансформира при потребност. Борисов има качеството да следи трендовете и съумява да ги лидира и канализира ", разяснява още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР