Едно от най-големите представяния на смартфони за годината се състоя

...
Едно от най-големите представяния на смартфони за годината се състоя
Коментари Харесай

Огънат или счупен? Вижте как се справя Nothing Phone с първия си тест за издръжливост  

Едно от най-големите представяния на смарт телефони за годината се състоя във вторник и известният ютубър Зак Нелсън от JerryRigEverything не губи време да подложи новия Nothing Phone 2 на един от тестванията си за устойчивост.

Нелсън нормално съпровожда видеоклиповете си с проби със изсъхнало поднесени, въпреки и постоянно занимателни мнения, само че в този случай той реши, че защото е телефонът е Nothing, няма да каже безусловно нищо и ще остави образните детайли да приказват вместо него.

За тези, които не са осведомени с процедурата за тестване на ютубъра, той прави неописуеми дейности на нови телефони, които никой би желал да прави вкъщи. Наистина, той го прави, с цел да не се постанова.

И до момента в който смарт телефоните в действителния свят съвсем несъмнено в никакъв случай няма да бъдат изправени пред напрежението, на който ги подлага Нелсън (в края на краищата, кой инцидентно ще задържи открит пламък до екрана на телефона си за 30 секунди?), неговите изпълнени с възторг проби в действителност ви дават ясно чувство какъв брой издръжливо е обещано устройство.

Можете да ревизирате напъните на Нелсън с Nothing Phone 2 във видеото по-долу:

Както можете да видите, Nothing Phone 2 се оправя сносно с другите лудории на Нелсън, които включват драскане, стържене, изгаряне и, постоянно напрегнатата част от неговите видеоклипове, прегъване. Да, някои телефони се чупят на две. Но при Nothing Phone 2 това не се случва.

Може би най-трудната част за гледане е, когато Нелсън стартира да драска алуминиевата рамка на телефона. Положителната страна е, че обичайно количество драскотини върху датчика за пръстови отпечатъци под екрана (той също има отключване с лице) не му попречи да продължи да действа както би трябвало.

Изводът е, че Nothing Phone 2 е много устойчив и това му печели няколко палеца нагоре от Нелсън през цялото видео.

Предварителните поръчки за Nothing Phone 2 са дейни в този момент, до момента в който постоянните продажби стартират в понеделник, 17 юли.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР