Едно от най-големите предизвикателства във връзките е оценяването на партньора.

...
Едно от най-големите предизвикателства във връзките е оценяването на партньора.
Коментари Харесай

Това са нещата, които мъжете оценяват у жените, но не го показват

Едно от най-големите провокации във връзките е оценяването на колегата. Много постоянно единият се усеща незадоволително оценен от другия. Същото важи и за връзките в брака. Без значение под каква форма е връзката ви – дали е брак или дълготрайна връзка на фамилни начала, чувството за недооцененост може да утежни съществено връзките, да намали чувството за благополучие и задоволеност, да потисне любовта.

Силната жена избира да е необвързана, в сравнение с с несъответствуващ мъж
За мъжете от време на време е в действителност мъчно да намерят точните думи и дейности, с които да изразят любовта и признателността си към своите половинки. В доста случаи мъжете същински обичат избрани черти в дамите до тях, възхищават им се, считат ги за прелестни, само че не намират точния метод да го изразят. За да не се чувствате подценени и недооценени от мъжете си, вижте какво те ценят високо у вас и тайничко ви се възхищават.

Фактът, че вие самите го цените
Когато мъжът се усеща оценен, той отвръща със същото. За съвсем всички мъже е от огромно значение дамите до тях да ги правят оценка, да им се възхищават и да го демонстрират. Прекомерната женска рецензия отблъсква. Имайте това поради, когато идващия път се почувствате недооценени. Помислете дали вие самите показвате утвърждението си към колегата.

Вие към момента сте мистерия
Отворената книга е безинтересна. Ако сте като отворена книга за колегата или брачна половинка си, обикновено е той да изгуби интерес към вас в даден миг. За да се поддържа искрата на любовта, дамата би трябвало да е загадъчна, да има своите особености и да умее да не се разкрива изцяло. Мъжете харесват тази женска линия и скрито ѝ се възхищават.

Приветливата ви персона
Мъжете обожават приветливи дами. Усмихнати, положителни, ведри – такива дами биват мигновено видяни. Приветливостта в общуването е знак, че с този човек бихте имали една хармонична и щастлива връзка.

Когато флиртувате
Няма значение, че към този момент сте обвързани или даже женени. Флиртуването е от огромно значение за поддържането на искрата в любовта. Мъжете обичат, когато дамите флиртуват с тях. Ако сте престанали да го вършиме, те може да потърсят флирт на друго място, единствено с цел да почувстват тръпка.

Възгледите ви за живота
Много дами бъркат, като считат, че мъжете гледат единствено и само незадълбочено на дамите, т.е. обръщат внимание единствено на външния им тип. Той е значим, несъмнено, само че не по-малко значими са възгледите за живота. Когато човек се обвързва продължително, той има потребност да знае, че сътрудникът му споделя сходни разбирания за бъдещето.

Интересът ви към неговия живот
Една от най-честите аргументи за повреждане на връзките сред сътрудниците е тоталната липса на интерес към живота на другия. Всеки от сътрудниците е обособена персона и е обикновено да има известни разлики в ползите, заниманията, заниманията, усетите. Когато не сте дружно поради работни задължения или занимания, които имате поотделно, е добре да проявявате интерес към това по какъв начин е минал денят на колегата ви. Той сигурно ще го оцени. И в случай че го вършиме, това е едно от нещата, за които скрито ви обожава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР