Едно от най-гледаните предавания в българския ефир Като две капки

...
Едно от най-гледаните предавания в българския ефир Като две капки
Коментари Харесай

Рачков е аут от новия сезон на Като две капки вода

Едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир " Като две капки вода " ще се завърне с нов девети сезон тази пролет.
По традиция то ще се излъчва по Нова телевизия, само че този път без присъединяване на Димитър Рачков като водещ, оповестява " 24 часа ".
Причината той да не бъде към този момент част от предаването, в което си партнираше с Васил Василев - Зуека , остава неразбираема. Липсата му се усети и при втория сезон на " Маскираният артист ", който завърши в края на предходната година. Продуцент на предаването още веднъж е Маги Халваджиян .
Изданието оповестява още, че тази пролет Нова телевизия ще излъчи и 11-ия сезон на " Откраднат живот ". Екипът му стартира фотосите по него още през декември, а в новите епизоди ще се завърнат обичаните артисти Мартина Вачкова , Владо Пенев , Наум Шопов и доста евентуално, както и в предходните сезони, да има няколко гост-звезди.

Вижте тази обява в Instagram.

Криминалната драма " Братя " с Калин Врачански също ще има продължение. Втори сезон бе очакван с финала на първия, а работата по него следва напълно скоро.
Как ще отговори bTV
Основният съперник на Нова - bTV също приготвя няколко български продукции. Очаква се напълно скоро в ефира ѝ да се завърне комедийният сериал " Съни бийч ", който потегли напролет на 2020, само че бе спрян след програмните промени поради коронакризата. Главните функции в него са поверени на Иво Аръков , Бойко Кръстанов , Явор Бахаров , Евелин Костова , а действието, както подсказва и заглавието, се развива в Слънчев бряг.
Иво Аръков ще взе участие в още един сериал на Би Ти Ви - " Белези ". Снимките по него започнаха през октомври. С " Белези " дебюта си в български сериал прави Вера Йорданова , която е взела участие в няколко американски кинопродукции. Тя ще си партнира с Валентин Ганев и съпружеската двойка Анастасия Лютова и Пенко Господинов .
В седмия сезон на занимателното шоу " България търси гений " журито ще се резервира - Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов и Славена Вътова . То също ще е част от пролетната стратегия на малкия екран, която се чака да стартира от 1 февруари.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР