Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата партньори

...
Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата партньори
Коментари Харесай

Има поне 10 знака, че той има сериозни намерения към вас

Едно от най-честите недоразумения във връзките е, когато двамата сътрудници имат друга визия за това на какъв стадий е връзката им. Ако вие си мислите, че сте гаджета, а той си мисли, че сте просто другари, имате проблем.
Когато упованията и възприятията са разнообразни може да ви заболи същински. Розовите очила, които си слагаме поради пристрастеността, любовта и усмивките при започване на връзката, постоянно ни карат да бъдем заслепени от това каква е действителността. Има възможност да не сте наблюдавали всички сигнали и жестове, които издават дали сътрудникът ви има съществени планове към вас.
А ето и какви са знаците, че той има съществени планове и усеща към вас.

1. Той държи ръката ви на обществени места.
Ако сътрудникът ви има усеща към вас и има желание те да прераснат в нещо по-сериозно, той няма да се опасява да го покаже пред света. Ще имате мотив за терзание, в случай че той пуска ръката ви на обществени места или когато се приближи негов другар. Но в случай че не ви пуска нито за момент, той има същински съществени планове за връзката ви.

2. Той е там, когато е споделил, че ще бъде.
Щом държи на думата си е елементарно да разчитате на него. А когато някой се пробва да ви покаже, че е благонадежден и е постоянно до вас, когато имате потребност или когато просто имате среща, той държи на вас.

3. Той ви среща със фамилията и приятелите си.
Никой мъж няма да побърза да ви запознае с близкия си кръг, в случай че не е сигурен, че желае да продължите връзката си напред. Той е сериозен към вас и има същински планове, в случай че ви среща с значимите в живота си хора.

4. Нарича ви „ приятелката ми “.
Ако той ви окачествява като негова другарка, това е знак за съгласуваност, който е сериозен индикатор за отношението му към вас. Етикетът е нещо хубаво в този случай. Той демонстрира, че вие имате своето място в живота на колегата си и той не се опасява да го съобщи.

5. Той не идва късно вечер и не си потегля рано заран.
Ако приятелят ви гледа на вас като на краткотраен флирт и няма съществени планове към връзката ви, той няма да се старае да участва в живота ви денем, а ще идва късно вечер с една избрана интимна цел. След това ще си потегля рано сутринта. Но в случай че не го прави, а отделя задоволително внимание и време за вас, вие сте специфична.

6. Събота вечер ви принадлежи.
Той избира да прекара събота вечер с вас вместо с приятелите си. Чудесен знак, че имате значимо място в сърцето му и е подготвен да пренебрегне обичаните си занимания, с цел да е с вас.

7. Имате повече от просто номера на телефона му.
Освободил ви е място в шкафчето в банята. Позволява ви да оставяте всякакви неща в дома му. Имате домашни облекла и долни дрехи у тях. Знаете къде е работното му място. Не крие по кое време свършва работа и не ви баламосва, когато му задавате въпроси за времето, което е прекарал без вас.

8. Нощувате при него, без да тръгвате рано сутринта.
Той има съществени планове към вас, в случай че не се отнася към връзката ви като връзки за една нощ. Ако на сутринта ви прави закуска и ви моли да не бързате да си тръгвате, той има планове към вас.

9. Вдига телефона си пред вас и приказва намерено.
Ако човек желае да скрие нещо от колегата си или от индивида, с който се среща, само че няма планове към него, той ще бъде загадъчен, ще държи екрана на телефона извърнат надолу, ще включва телефона си на спокоен режим и несъмнено няма да дава отговор на позвънявания, с цел да не чувате диалозите му. Но в случай че вашият сътрудник не прави това, той е открит към вас.

10. Той ви звъни, а не ви написа единствено известия.
Комуникацията е от огромно значение. Важно е не просто да я има, а да е качествена и да е оптимално непосредствена. Ако той поддържа връзка с вас единствено със известия, това не е добър знак за желанията му. Обикновено това подсказва за липса на интерес към личността ви, а е единствено на физическо и незадълбочено равнище. Но в случай че ви се обажда, с цел да ви чуе или да ви показа нещо, в случай че се обажда да се разберете за среща, това приказва, че има планове да развие връзката си с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР