Едно от най-чаканите звездни бебета вече е напът да зарадва

...
Едно от най-чаканите звездни бебета вече е напът да зарадва
Коментари Харесай

Изненада! Джъстин и Хейли Бийбър ще стават родители

Едно от най-чаканите звездни бебета към този момент е напът да зарадва родителите си и феновете им. Хейли Бийбър е бременна.

Новината идва съвсем пет години откакто двойката се ожени през септември 2019 година на интимна гала в Montage Palmetto Bluff в Южна Каролина пред редица посетители и знаменитости, в това число Кендъл Дженър, Кайли Дженър, Джейдън Смит и Джоан Смолс. За случая Хейли носеше персонализиран дизайн на починалия Върджил Абло за Off-White, с воал, който четеше „ Докато гибелта ни раздели “. Джъстин беше облечен в костюм на Celine от Хеди Слиман.
                             

След месеци на спекулации околоевнтуалната й бременност, през вчерашния ден Хейли зарадва феновете си в обществените мрежи с новината.

След като мина по аления килим на Грами през 2022 година, тя отговори на коментаторите в Instagram с молба „ да я оставят на мира “.

В голям брой изявленията двойката удостовери желанието си да имат деца дружно - и в този момент наподобява този ден най-сетне е настъпил.
 5 звездни дами, които оповестиха по необикновен метод, че ще стават майки  5 звездни дами, които оповестиха по необикновен метод, че ще стават майки  5 звездни дами, които оповестиха по необикновен метод, че ще стават майки  5 звездни дами, които оповестиха по необикновен метод, че ще стават майки
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР