Едно от най-авторитетните американски издания Foreign Affairs публикува материал, в

...
Едно от най-авторитетните американски издания Foreign Affairs публикува материал, в
Коментари Харесай

Foreign Affairs: Украйна да продължи с разрушаването на НПЗ в Русия

Едно от най-авторитетните американски издания Foreign Affairs разгласява материал, в който съвсем непосредствено приканва Украйна да продължи офанзивите против съветски петролни рафинерии.

Изданието показва, че в допълнение към очевидното намаляване на Руската федерация, тези офанзиви са директно преференциални за доста други страни, защото понижават интернационалните цени на петрола!

Като не могат да продават модифицирано гориво, руснаците усилват износа на нефт. Това води до общо намаляване на интернационалните цени на петрола. Страните, които купуват на ниска цена нефт и могат да го преработват в личните си рафинерии, получават спомагателни облаги.
Foreign Affairs също показва, че офанзивите против рафинериите са изцяло законна цел, а броят на личния състав, обиден от офанзивите, е незабележим.

Foreign Affairs е надпартийно издание, само че се чете от голям брой политици, в този подтекст публикуването му може доста да повлияе на консолидирането на по-нататъшната поддръжка за Украйна, макар политическите разцепления в американската политика.

Игал Левин боен и политически коментатор
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР