Едно от малко познатите имена на мандрагора е любовен корен“

...
Едно от малко познатите имена на мандрагора е любовен корен“
Коментари Харесай

Самотна Ли Сте! С Това Ще Привлечете Магически Любовта! Древните Ни Дадоха Тайната

Едно от малко познатите имена на мандрагора е „ любовен корен “

Растението мандрагора има редица чудодейни свойства, познати на хората още от древността. несъмнено измежду най-чудодейните свойства, които й се приписват, най-популярни са тези, свързани с любовта. Открай време растението, известно в Персия и като „ любовен корен “, се употребява в любовните вълшебства.

Особено известно е слагането на мандрагора под фамилното ложе на младите фамилии, защото се има вяра, че тя ще помогне за бързото и елементарно забременяване на дамата. Поради същата причина доста дами купували корени от мандрагора и ги окачвали в домовете си. Вярва се още, че в случай че жена даде на обичания си корен от растението и той го изяде, ще бъде изпълнен със мощна пристрастеност към нея.

Индийското име на мандрагората пък значи безусловно „ даряваща деца “. Освен това растението може да бъде носено като амулет, да се прибавя към храна или към питиета. Като по този метод оказва помощ на необвързаните девойки да си намерят съпрузи. На омъжените дами пък носи благополучие в брака и им подсигурява, че мъжете им ще ги обичат и ще са им правилни.

Разбира се, с цел да има резултат, събирането на мандрагора би трябвало да се прави при избрани условия. Растението би трябвало да бъде събрано скрито, по пълнолуние, и то от място, намиращо се надалеч от хората, където не се чува кукуригане на петел. Около мандрагората би трябвало да се слагат храни в символ на приношение, защото тя в никакъв случай нищо не прави безплатно.

Освен това се има вяра, че мандрагората носи благосъстояние и благополучие в дома и също по този начин се използва като мощен афродизиак.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР