Едно от любопитните заглавия на гейм сцената, които предстоят да

...
Едно от любопитните заглавия на гейм сцената, които предстоят да
Коментари Харесай

Asobo дадоха повече информация за плъховете в A Plague Tale: Innocence

Едно от любопитните заглавия на гейм сцената, които предстоят да излязат ще е A Plague Tale: Innocence на Asobo Studio, игра, която ще ви хвърли в хаоса на Франция от края на XIV век – на фона на кървави междуособици и надигащата се заплаха от чумата, която взема своя дан. Вие поемате контрола над младо момиче, което би трябвало да отбрани дребното си братче от жестокия свят и да намерят път към избавление и един по-добър живот. Това обаче няма да е елементарно, защото от една страна ще стоят бойците и Инквизицията, а от другата – пълчища от големи плъхове, движещи се на големи талази и поглъщащи всичко пред себе си. Те обаче могат и да не са наложително ваши врагове, стига да разберете по какъв начин да ги употребявате за своите лични цели. Това разбираме от обява на основателите на играта на страниците на уеб страницата на A Plague Tale: Innocence.

Плъховете ще са една от основните особености в механиките, обуславящи приключението на Asobo. Преди ви разказахме за това, че с съществуването на два толкоз разнообразни като вид врагове, ще ви се наложи да балансирате ловко и изграждате своята тактика за избавление деликатно. Основното оръжие против плъховете е огъня и светлината. В същото време обаче, заобикаляйки заплахата от тях, вие притегляте вниманието на бойците, които ще виждат наличието ви елементарно по този начин.

„ Плъховете се появяват в играта, по този начин като че ли те постоянно са били тук, единствено че подземен. Изведнъж обаче тя се отваря и от портите ѝ се отваря пъкъла. Става дума за разказ, който е подобен с развиването на „ Пришълеца “ или „ Челюсти “: всички знаят за заплахата, само че въпросът е по кое време ще се отприщи тя. Плъховете са естествена мощ, която колонизира света и разчупва салдото. В качеството си на една сляпа опасност, те нападат, както героите ни, по този начин и Инквизицията, позволявайки ви да ги обърнете против тях “, изясняват от студиото.

A Plague Tale: Innocence излиза идната година за конзоли и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР